Kar İstanbul'a beklenenden erken geldi

İstanbul'a çarşamba akşamı beklenen kar bugün sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Kentin batı bölgelerindeki yüksek kesimlere yağmaya başlayan karın şehir merkezine doğru devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Kar İstanbul'a beklenenden erken geldi

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

İstanbul'a günlerdir beklenen kar yağışı nihayet bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren kentin batı kesiminde yer alan yüksek bölgelerinde etkili olan kar yağışının kent merkezinde de etkili olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Meteoroloji genel müdürlüğü yetkilileri dün yaptıkları açıklamada kar yağışını çarşamba akşamı beklediklerini belirtmişlerdi.

MARMARA'DA HAVA DURUMU

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nin Trakya bölümünde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklıklar bölgede mevsim normallerinin 1 ila 3 derece altında seyredecek.

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olması beklenen bölge genelinin yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur, Trakya'da ise yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgarın, batı ve kuzeybatı (karayel), akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli, saatte 30-50 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar