Kanunsuz Topraklar kimin eseri, kitaptan uyarlama mı, hangi kitap?

Kanunsuz Topraklar kimin eseri, kitaptan uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlama yapıldı veya daha doğrusu herhangi bir kitaptan uyarlama mı yoksa tamamen hayali bir senaryodan mı ibarettir? İşte Kanunsuz Topraklar hangi eserden uyarlama hakkında bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Kanunsuz Topraklar kimin eseri, uyarlama mı?

Kanunsuz Topraklar kimin eseri, hangi kitaptan uyarlama ya da uyarlamamı tamamen yapımcıları tarafından ya da senaristi tarafından kurgulanmış bir hikaye midir? İşte Kanunsuz Topraklar kimin eseri hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Başrollerinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç'in oynadığı Kanunsuz Topraklar isimli dizi FOX TV'de yeni sezonda yayınlanmaya başladı. Dizi konusu ve ilginç senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bu nedenle seyirciler genellikle kulağa tanıdık gelen ismin hangi eserden uyarlama olduğunu merak ediyor. Peki, gerçekten Kanunsuz Topraklar bir kitaptan uyarlama mı yoksa tamamen hayal ürünü bir senaryo mu? 

Kanunsuz Topraklar kimin eseri, kitaptan uyarlama mı, hangi kitap?

 

Kanunsuz Topraklar adı kulağa her ne kadar tanıdık bir isim olarak gelse de aslında dizi bildiğimiz kitap ya da romandan tamamen bağımsızdır. Yani aynı isimle bilinen kitapla bir ilgisi bulunmuyor. Dizinin senaryosu ve kurgusu tamamen yapımcı şirketin senaristleri ve kurgucuları tarafından hazırlanmıştır.

FOX TV'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi 1974 yılında geçmektedir. Dizide birbirinden çok farklı Hayatlar yaşayan iki gencin zorlu mücadelesi ve daha sonrasında yaşayacakları büyük aşk konu alınmaktadır. Bir yandan da maden işçilerinin zorlu çalışma şartları dizi ile birlikte ekranlara gelecektir.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç paylaşmaktadır. Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise Necip Memili, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Eylül Su Sapan, Doğaç Yıldız, Hazar Motan, Serdem Paçalı, Mine Şenhuy Teber, Onay Kaya, Ezgi Çelik Birgül Derinsu Akkuş, Onuryay Evrentan, Bora Sivri, Hakan Aydın, Mustafa Dinç, Şekip Taşpınar, Arif Diren, Soner Türker, Umay Anadolu Kaboğlu, Doğaç Gözüdeli, Mısra Tüfek, Hürcan Davran, Rana Kayacan, Ali Er Kazan Ve İhsan İlhan’dır.


 

Yorumlar