İyi Partili Yeniçağ Gazetesi'nden İmamoğlu'na: Haddinizi aşmayın

İyi Parti yanlısı yayın organı olarak bilinen Yeniçağ Gazetesi, İmamoğlu'nun Buldan-Akşener mesajına sert çıkarak, "Haddinizi aşmayın, yolumuzu ayırırız" uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'nin gazetesi İmamamoğlu'na sert çıktı

İmamoğlu'nun HDP Eş Genel Başkanı Buldan ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in ismini aynı cümlede kullanmasına bir tepki de Yeniçağ gazetesinden geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü aynı mesajda kutlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepkilerin odağında.

İYİ Parti'li isimler tarafından eleştiri bombardımanına tutulan İmamoğlu'na, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik tarafından da şu sözlerle tepki gösterildi:

"Türk milliyetçilerinin lideri, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i PKK'nın siyasi kolunun eş başkanı Pervin Buldan'la eşitlemeye kalkışmak haddini aşmaktır" ifadelerini kullandı. Çelik, İmamoğlu'na seslenerek, "Unutmayın ki; siz HDP'nin değil, Millet İttifakı'nın belediye başkanısınız. Bakış açınız bu ise sizinle yolumuzu ayırırız"

Ahmet Çelik'in imtiyaz sahibi olduğu Yeniçağ gazetesi ise İmamoğlu'na manşetten 'Haddini aşmayın' uyarısında bulundu.

Haberin üst başlığında "İmamoğlu'na İYİ Partililerden tepki yağdı" ifadelerine yer verilirken, gelen tepkilerin tek tek sıralandığı görüldü.

 

 

Yorumlar

Kerem Aman, yavaş,siz de o attığınız manşet uyun,zira ittifakı bozarsanız fetö pat diye sizi devre dışı bırakabilir.Zira elinde zor günler için mutlaka bir şeyler vardır.