İyi Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldılar

Yalova'da bir İyi Partili, partilerinden istifa ederek MHP'ye katıldı. MHP'ye katılanlara partinin teşkilat binasında törenle rozetleri takıldı.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldılar

MHP Yalova Il Baskanligi’nda düzenlenen törende İyi Parti Yalova Il Teskilati’nda istifa eden 5 kisiye rozetleri takildi.

Yalova'da İyi Parti'den Istifa Eden 5 Kisi MHP'ye KatildiIYI Parti Il Teskilati’nda aktif olarak görev yapan 5 kisi istifa ederek MHP’ye katilma karari aldi.

Partiye katilan yeni üyelere rozetlerini Il Baskani Namik Öz ve Merkez Ilçe Baskani Aydin Altun takti. Il Baskani Öz, yuvaya dönmek isteyenlere kapilarinin her zaman açik oldugunu anlatti. Partiden kopanlarin tekrar yuvaya döndügünü söyleyen Öz, “Oraya giden arkadaslarimiz bakiyorlar ki gittikleri adres dogru bir adres degil. Tekrar geri dönüyorlar. Genel Baskanimizin bir daveti var. Ben onu yineliyorum. Biz kucagimizi sonuna kadar açtik. Bütün arkadaslarimizi yuvaya davet ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bir siyasi seçimden ziyade Türk milleti gelecegini oylayacaktir. Türk Milleti çok iyi düsünmeli. Ülkesini seven herkesin Milliyetçi Hareket Partisi çatisi altinda toplanmaya davet ediyorum” diye konustu.

IYI Parti’de Siyasi Islerden Sorumlu Il Baskan Danismani görevindeyken istifa ederek MHP saflarina katilan Murat Harun ise, “30 yili askin süredir Ülkücüyüm. Kisa süreli misafirlige gittik. Son zamanlarda parti içindeki olusumlar, açiklamalar, demeçlerden rahatsiz olduk. Bu nedenle de arkadaslarla böyle bir karar aldik. Bundan sonra MHP’nin neferleriyiz” dedi.


 

Yorumlar