İstanbul'da kar sürprizi

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde uyananlar az da olsa kar yağışına tanıklık etti. Kısa süre etkili olan kar yağışı ilerleyen saatlerde durdu.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da kar sürprizi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un art arda yaptığı uyarılar sonrası İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Mevsimin ilk kar yağışının görüldüğü megakentte sabah saatlerinde başlayan kar etkisini artırarak devam ettirirken, her iki yakada da kar yağışı yolları ağaçları ve araçları kısa sürede beyaza bürüdü.

Meteoroloji ve AKOM'un günlerdir devam eden uyarılarının ardından İstanbul'da sabah saatlerinde beklenen kar yağışı başladı.

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar etkisini arttırarak devam ediyor. Anadolu yakasında etkili olan kar yağışı yolları ağaçları ve araçları kısa sürede beyaza bürüdü. Kar yağışı Çamlıca Tepesi'nden görüntülendi.

AVRUPA YAKASI'NDA DA ETKİLİ OLDU

İstanbul'un Avrupa yakasında etkili olan kar yağışı, bir çok ilçede görüldü. Taksim'de de etkili olan kar, lapa lapa yağdı, araçların üstü dakikalar içerisinde bembeyaz oldu.

Sabah işlerine gitmek için evden çıkan vatandaşlar, lapa lapa yağan kar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar sağa sola kaçışırken bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Yorumlar