Pazarlama dünyası Marketing Meetup 2019’da buluşuyor

Merakla beklenen Marketing Meetup 2019, 25 Nisan’da UNIQ İstanbul’da ses getirecek dünyaca ünlü konuşmacıları bir araya getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Pazarlama dünyası Marketing Meetup 2019’da buluşuyor

“Happiness” teması ile iş zekâsına, analitiğe ve entelektüelliğe odaklanarak klişelere meydan okuyan Marketing Meetup, 25 Nisan’da UNIQ İstanbul’da pazarlama dünyasını bir araya getirecek.

Geçtiğimiz yıl, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Komitesi’ne üye seçilen ve Suudi Arabistan tarafından kendisine vatandaşlık verilmiş dünyanın ilk insansı robotu Sophia’ı, Türkiye’de ilk kez ağırlayarak adından söz ettiren Marketing Meetup bugüne kadar 10 bine yakın katılımcı ve 2 binden fazla şirketi buluşturdu.

Dünyanın En İyi Öğretmeni, Burning Man İletişim Direktörü ile aynı sahnede

Bu yılki etkinliğin en özel konuklarından biri 2018 yılında 1 milyon dolarlık ‘Dünyanın En İyi Öğretmeni Ödülü’nü kazanan Andria Zafirakou olacak. İngiltere’de maddi durumu yetersiz çocukların sanatın güzel ve dönüştürücü gücünü tecrübe etmeleri üzerine çalışmalar yapan Zafirakou, 130 dilin konuşulduğu okulda öğrencileriyle 35 farklı dilde iletişim kurabiliyor. Zafirakou’nun Marketin Meetup’taki konuşmasının başlığı 'Eğitimde Yaratıcılık, Sanat Eğitimin Kalbinde' olacak.

Marketing Meetup’ın özel konuşmacılarından bir diğeri ise Burning Man kültürünün dünyada yayılmasına büyük katkı sunan İletişim Direktörü Megan Miller. Özel sektör ve kamu sektörü haricinde kar amacı gütmeyen kurumlarda çalışmış, yetenekli bir iletişim uzmanı olan Megan Miller’ın konuşması “Kolektif Hayal Gücünü Harekete Geçirmek” üzerine olacak.

Pazarlamada teknolojiyi en iyi kullananlar MarTech Awards ile ödüllendirilecek

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da UNIQ İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğin, ilk defa geçen yıl Marketing Meetup’ın içerisine entegre edilen MarTech Awards ödül töreninde yenilikler olacak.

Pazarlama konusunda faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren ödül programı MarTech Awards bu yıl 5 ana kategoriden ve 41 alt kategoriden oluşuyor.

Yorumlar