'Irm reklam telefon kazandınız' mesajına dikkat, Irm reklam nedir

Dolandırıcılar son zamanlarda vatandaşları kandırmak için yeni yöntemlere başvuruyor. Bunların en yenisi "Irm reklam telefon kazandınız" şeklindeki reklam oldu. Vatandaşlara giden mesajda yer alan 02129950260 numarasının aranarak hediyenin talep edilmesi isteniyor.

Google Haberlere Abone ol
'Irm reklam telefon kazandınız' mesajına dikkat!

Irm reklam telefon kazandınız, şeklinde vatandaşlara mesaj gönderen dolandırıcıların yeni hedefi telefon kazandığını düşünen vatandaşları dolandırmak. 

Türlü yollarla vatandaşların telefon numarasını ele geçiren dolandırıcılar, vatandaşlara "telefon kazandınız şu numarayı arayınız" şeklinde mesajlar gönderiyor. 

Dolandırıcılık durumundan şüphelenmeyen vatandaşların bir kısımı numarayı arayarak dolandırıcıların direktiflerine uyarken bir kısmı ise kendilerine gönderilen mesajları internet üzerinden yayınlayarak diğer vatandaşları dolandırılmamaları konusunda uyardı.

İşte gelen mesajlardan biri: 

Dilara, ismindeki vatandaş: 212 985 08 79 numaradan ırm reklam olarak az önce yaptığınız alış veriş ler için S8 kazandınız bu numarayı arayınız diye mesaj geldi ben zenginim ya tşk ederim başkasını kandırın küçük ucubeler allah belanızı versin herkes sizin için çalışıyor sanki

BU NUMARAYA DİKKAT

Vatandaşlara gönderilen mesaj 02129950260 telefon numarasına yer veren dolandırıcılar, bu numara üzerinden vatandaşları dolandırmayı hedefliyor.

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar

02129950260 Ah aptalar başka yol bulamadnzmı neyseki kanmıyoruz ama inanan vatandaşlar var dikkate almayınız
Ayse 02129850879 numarasina dikkat edin
Ali cak Allah bin turlu belanızı versin inşAllah nahmusuzlar gariban mitelti kandirp nereye varcaksiniz haa
Ayşe ozsankur Benide aradılar Blender gönderin dedim bakalım kim oyuncu bir hafta içinde gelecekmiş
Ayşe ozsankur Benide aradılar Blender gönderin dedim bakalım kim oyuncu