İrem Kanan kimdir nerelidir kaç yaşında?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının devam ettiği Dominik'te bir isim daha arananlar arasına girdi. Acun Medya ekibiyle yarışmacılar arasında bazen oynanan oyunlarda ortaya çıkan İren Kanan herkesin dikkatini çekiyor. Peki, İrem Kanan kimdir? Ya da yanlış anladığı şekliyle İrem Karan kimdir?

Google Haberlere Abone ol
İrem Kanan kimdir nerelidir kaç yaşında?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışması Dominik Cumhuriyeti'nde tüm heyecanıyla devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler şeklinde bu yıl adada yarışmaya devam eden takımlar arasında kıyasıya bir mücadele devam ediyor. Takımların kendi arasındaki yarışmaları tüm hızıyla devam ederken, adada can sıkıntısı olmaması, tek düzelik yaşanmaması için Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından yer yer farklı etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinliklerden biri de Acun Medya Prodüksiyon ile yarışmacılar arasında çeşitli oyunlar oynamaktır. Bu oyunlar bazen ayak topu, bazen ayak tenisi, bazen voleybol bazen de farklı oyunlar olabiliyor. Acun Medya ekibinde genel olarak Acun Ilıcalı ile onun yıllardır birlikte çalıştığı iş arkadaşı ve en yakın adamlarından İrem Kanan oluyor. İkili, birlikte çıktıkları maçlarda iyi bir performans ortaya koyarak genellikle yarışmacıları yenebiliyorlar. 

Oynadığı maç esnasında sunucunun anlatış tarzından bazen de İrem Karan olarak algılanır; ancak gerçek adı Ahmet İrem Kanan'dır. Dominik'te Acun Medya ile yarışmacılar arasında düzenlenen "ayak tenisi maçları"nda Acun Medya takımında İrem her zaman yer alıyor. İrem, gösterdiği başarılı performansla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 

Yarışma devam ederken arada adada ayak tenisi ve voleybol turnuvaları da düzenleniyor. Maçlarda dikkat çeken isimler öne çıkıyor. Bunlardan biri de İrem Kanan veya yanlış anlaşılan adıyla İrem Karan oluyor. Aldığı sayılarla dikkat çeken İrem Kanan kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

İrem Kanan, Survivor'un teknik ekibinde yer alan isimlerden birisidir. Acun Medya Prodüksiyon ekibi içinde yer alan İrem Kanan arada bir oynanan voleybol turunvasında öne çıkıyor.

İrem Kanan'ın tam adı Ahmet İrem Kanan'dır.

Aslen Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindendir (kesin olmamakla birlikte). 

Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Acun Ilıcalı dışındaki iki yönetim kurulu üyesinden birisidir.

Kanan için, "Acun Medya"nın perde arkasındaki "gizli gücü" derler. 

Medyada göz önünde olmayı pek sevmeyen Kanan'ın Acun Medya'nın başarısında büyük bir katkısı olduğu belirtiliyor. 

İREM KANAN EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

İrem Kanan'ı tanımaya başlayanların sordukları bir başka soru da doğal olarak onun medeni haliyle ilgili oluyor. Yani İrem Kanan evli mi bekar mı, evliyse eşi kimdir? 

İrem Kanan'ın, Eski Türkiye Güzeli Sinem Öztufan ile mutlu bir evliliği var. Sinem Öztufan, Kenan İmirzalıoğlu’nun da rol aldığı Alacakaranlık dizisinde rol almış ve İmirzalıoğlu’nun sevgilisi rolünü üstlenmişti. İrem Kanan’ın eşi Sinem Öztufan, 2008 yılının sonlarına doğru anne olmuştur.

İREM KANAN NE İŞ YAPIYOR?

İrem Kanan medya dünyasında iş hayatına başladı, bu şekilde devam ediyor. İlk olarak da Acun Ilıcalı ile birlikte Televole programında birlikte yer aldılar. Ilıcalı'nın muhabirlik dönemlerinde birlikte çalışıyorlardı. Ilıcalı'nın gazetecilik ve muhabirlikten medya patronluğuna uzanan yolunda her zaman onun yanında oldu. Acun Medya'nın kurulma aşamasında da yine Acun Ilıcalı'nın yanında olan isimdir. 

Şimdilerde Acun Medya'da Ilıcalı ailesinden dışındaki tek yönetim kurul üyesidir. Aynı zamanda Acun Medya'nın internet ortamındaki sitelerinin de koordinasyonunu sağlayan isimdir. 

Acun Ilıcalı'nın çalışkan ve başarlı kişiliğinin onu getirdiği noktada, İrem Kanan'ın da payının olduğunu söylemek abartılı olmaz. Çünkü, bilindiği kadarıyla şu ana kadar Acun tarafından planlanan bütün başarılı organizasyonlarda Kanan ile birlikte hareket edilmiş. 

ÇOK KONUŞULAN VOLEYBOL MAÇI

Acun Medya yani Acun Ilıcalı ve İrem Kanan ile Survivor yarışmacıları arsında en son 30 Nisan günü bir voleybol maçı düzenlendi. Maçta Nisa ve Evrim bir takımda, Acun ve İrem ise bir takımda oynadı. Çok konuşulan maçın galibi tabii ki Acun Medya oldu. Maç sonucunda kazanılan ödülü Evrim ve Nisa'ya vermek isteyen Acun'un bu isteği rakip takım tarafından kabul edilmedi. 

 

 Kaynak: SonHaberler

Yorumlar

güliz eryaman Sinem öztufan da keşke ekranda olsa of nerdesin be sinem