Instagram'a yeni bir özellik geliyor

Instagram'a yeni bir özellik geliyor: Hassas İçerik. Instagram, kullanıcıları için her geçen gün uygulamasını geliştiriyor. Son olarak da 'Hassas İçerik' özelliğini kullanıma sunacak. İsteğe bağlı olarak kullanıma açılacak olan 'Hassas İçerik' özelliğinin detayları ise henüz netleşmedi.

Google Haberlere Abone ol
Instagram'a yeni bir özellik geliyor

Sosyal Medya mecralarının en çok kullanılan uygulamalarından olan Instagram kullanıcılarına daha keyifli vakit sunmak adına her geçen gün uygulamasını geliştiriyor. Son olarak uygulamaya dahil olacak özellik 'Hassas İçerik' özelliği. Peki Instagram Hassas İçerik Özelliği nedir, neler getirecek, nasıl kullanılıcak?

Instagram Hassas İçerik özelliği, güveli bir sayfa akışına sahip olmak isteyen kullanıcılar için faydalı bir özellik. Henüz nelerin bu özellik içeriğine dahil olacağı ise netleşmedi.

Halihazır kullanımda olan bazı kısıtlamalar kullanıcıların bir kısmı için yetersiz. Bu sebeple Instagram Hassas İçerik Özelliğini devreye almaya hazırlanıyor. 

Uzman Mühendislerden Jane Manchun Wong twitter hesabı üzerinden 'Hassas İçerik' ile ilgili şunları söyledi:

Wong, Instagram'ın bu özelliği geliştirdiğini Twitter hesabı üzerinden duyurdu. 

Henüz ne tür kısıtlamalar getireceği bilinmeyen özellik, yüksek olasılıkla güvenli olmayan içerikleri ve yetişkin kategorisine giren görselleri bu özellik kapsamına alacak.

Aynı zamanda Wong, yeni gelecek olan bu özelliğin varsayılan açık olarak geleceğini kişininn isteğine göre açıp kapatabileceğini de ekledi. 

'Hassas İçerik' izin ver açık olduğu durumlarda ise ana ekranınızda bu tür içeriklerin gösterilmesi onaylanmış olacak.

Yorumlar