İmamoğlu İSMEK'teki skandalı yazanlara bozuldu

İBB Başkanı İmamoğlu, İSMEK'teki hakaret skandalında gerekenin yapılacağını söylerken, haberi yapan gazete ve gazetecilere sert çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu İSMEK'teki skandalı yazanlara bozuldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSMEK'te İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin hakaret skandalıyla ilgili olarak gazetecilerin soruları üzerine açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, konuyla ilgili inceleme yapıldığını belirterek gereken işlemlerin başlatıldığını söylerken; haberi yapan gazete ve gazetecilere sert çıktı.

İmamoğlu, "İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin yaptığı iddia edilen konuşmalarla ilgili ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki bir soru üzerine böyle bir kişinin kendisiyle çalışmayacağını, hakkında gerekli olan idari işlemlerin başlatıldığını belirterek haberi yapan medya kuruluşlarına çıkıştı. İmamoğlu şöyle konuştu: 

Bazı medya kuruluşlarının canlarının yandığını biliyorum. Niye canları yanıyor? Çünkü, İBB ile farklı organik ilişkileri üzerinden yıllarca fayda elde etmiş medya kuruluşları bunlar. Eğitim mi; bakıyorsun medya kuruluşu işi almış. Ulaşım mı; medya kuruluşu işi almış. Veya bir tedarik ihalesi mi hizmet ihalesi mi; yine o medya kuruluşu işi almış. Milyonlarca, on milyonlarca lira gelir elde etmiş kurumlar bunlar.

Ben, o basın kuruluşlarının karın ağrılarını anlıyorum. Sıkıntılarını anlıyorum. Kullandıkları o kötü dili de kınıyorum. Benim şahsıma da yapılıyor. Hatta; utanmadan, erkek müsveddesi bir insan, annemin de ismini kullanarak, o isim ve o kavram üzerinden sözüm ona topluma mesaj veriyor, ahlaksızca. Ne kadar ahlaksızca ifadeler varsa, onlar da bizim takibimizde hem hukuki olarak hem vicdani olarak.

 

Yorumlar

sinan ay kıvırma sadede gel