Yeşim Meltem Şişli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yeşim Meltem Şişli kimdir? Yeşim Meltem Şişli nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça merak edilerek araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeşim Meltem Şişli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yeşim Meltem Şişli'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Yeşim Meltem Şişli kimdir? Yeşim Meltem Şişli nereli, kaç yaşındadır? İşte hayatı ile ilgili merak edilenler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Ekrem İmamoğlu tarafından atanan Yeşim Meltem Şişli, toplantı yaptığı İSMEK’in (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) kadın bölge sorumlularını aşağılayıp taciz ettiği iddialarının ardından hayatı hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Şişli'nin hayatını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor.

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ KİM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gelen Ekrem İmamoğlu'nun ilk yaptığı işlerden biri de Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Yeşim Meltem Şişli'yi getirmek olmuştu. 1984 yılından bu yana İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki en yüksek pozisyona gelen kadın olarak bilinen ve aynı zamanda İBB bünyesindeki ilk kadın İBB Genel Sekreter Yardımcısı olan Yeşim Meltem Şişli hakkında İBB sitesinde şu biyografi yer aldı: 33 yıldır aralıksız sürdürdüğü profesyonel yaşamının yaklaşık 27 yılını enerji sektöründe tamamlayan Yeşim Meltem Şişli, Türkiye Elektrik İletim A.Ş’den emekli olduğu 2007 yılından itibaren Türkiye’nin önde gelen elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapmış ve Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi mezunudur.

Yeşim Meltem Şişli adil, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkelerini çalışma prensiplerinin temeline koyarak gerek kamu gerekse özel sektörde birden fazla şirket ve elektrik piyasası kuruluş çalışmalarında etkin rol almış olup bu yapılanmalarda alt yapı mimari tasarımlarının dizaynı ve geliştirilmesi ile satın alma süreçlerini etkin bir şekilde yönettiği iddia edilen İBB sitesindeki biyografisine rağmen Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK bölge temsilcileri ile yaptığı toplantılarda bekar kadınlara hakaret ve taciz ettiği iddiaları ortaya atıldı.

İBB sitesinde yer alan biyografide Yeşim Meltem Şişli için "Kurumsal hedeflerin ve performansın geliştirilmesi ve ölçülmesini temel alan kısa ve uzun vadeli stratejik planlama ve kalite standartları çerçevesinde entegre yönetim sistemlerinin kurulması çalışmaları ile şirketlerin verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla çalışan kapasitesinin ve motivasyonunun arttırılmasına yönelik çalışmalarda yetkinlik sahibidir." ifadeleri kullanıldı. Yeşim Meltem Şişli 16 Temmuz 2019 tarihi itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Yeşim Meltem Şişli hakkındaki iddialara ilişkin hiç bir açıklama yapmadı. Kendilerine hakret edildiğini belirten kadınlar ise durumdan şikayetçi.

Yorumlar