İlk Öpücük Hakan kimdir?

İlk Öpücük filminin başrol karakteri olan Hakan kimdir, Hakan karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylı bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
İlk Öpücük Hakan kimdir?

Sinema filmi İlk Öpücük'ün başrol karakterlerinden Hakan filmin izleyicisi tarafından merak ediliyor. Peki, İlk Öpücük Hakan kimdir, gerçekte adı nedir, evli mi bekar mı? İşte Hakan hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Hayatı yaşadığı bir hafıza problemi nedeniyle zorlu geçen genç bir kız ile ona aşık olan çapkın bir delikanlının hikayesinin anlatıldığı İlk Öpücük filminin baş karakterlerinden birisi de Hakan'dır. 

Hakan, sağlık problemi bulunan baş karakterlerden Bahar'a aşık olur. Ancak Bahar'ın bir problemi var. Son 24 saat içinde yaşadıklarını unutuyor. Hatırlaması için ise yeniden yaşaması gerekiyor. Hakan da aşık olduğu Bahar'a her seferinde kendini hatırlatmak zorunda kalıyor. Bu durum filmi komik ve romantik hale getiriyor. 

İLK ÖPÜCÜK HAKAN KİM?

Bursa'nın şirin köylerinde çekilen İlk Öpücük filminin baş karakteri Hakan'ı canlandıran oyuncu ise Murat Yıldırım'dır. 

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 yılında Konya'da dünyaya gelen modelist ve oyuncudur. 

Yıldırım en son Ramo dizisiyle ekranlara gelmiş, koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara diziyi de etkilemişti. Dizinin çekimlerine ara verilmişti.

Yıldırım ondan önce de ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunuyordu.

MURAT YILDIRIM EVLİ Mİ?

Murat Yıldırım 2018 yılında Faslı bir model ile evlendi. Mutlu bir hayatları var.

İlk Öpücük Hakan kimdir?
Murat Yıldırım, İlk Öpücük dizisinde Hakan rolünde.

Yorumlar