İlk Öpücük Bahar kimdir?

İlk Öpücük filminde Bahar karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
İlk Öpücük Bahar kimdir?

Başrolünde Murat Yıldırım'ın da oynadığı İlk Öpücük filminde başrol karakterlerden Bahar'ı oynayan oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. İlk Öpücük oyuncuları kadrosunda yer alan Bahar'ın kim olduğu araştırılıyor. Peki, İlk Öpücük kadın boşrolü Bahar'ı canlandıran oyuncu kimdir? İşte detaylar:

Murat Onbul'un yönetmenliğini yaptığı 2017 yılı yapımı Romantik komedi tarzındaki film, hafıza sorunları yaşayan genç bir kız ile ona aşık olan bir genç erkeğin hikayesini anlatıyor.

Bahar, geçirdiği bir kaza nedeniyle hafıza sorunları yaşayan ve her güne 2 yıl öncesinden başlayıyor. Bahar, babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir.

Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan, Bahar'ı görür görmez aşık olmuştur; ancak, genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

İLK ÖPÜCÜK BAHAR KİMDİR?

İlk Öpücük Bahar karakterini ise Özge Gürel canlandırıyor. 

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Gürel Beykent Üniversitesi mezunudur. Aynı zamanda müzikle de uğraşıyor. 

33 yaşında olan Özge Gürel'e filmde Murat Yıldırım eşlik ediyor. 

İŞTE İLK ÖPÜCÜK OYUNCULARI 

İlk Öpücük filminin oyuncu kadrosu ise şöyle:

Murat Yıldırım, Özge Gürel, Cezmi Baskın, Beyti Engin, Hayrettin Karaoğuz, Sadi Celil Cengiz, Erol Aksoy, Gamze Karaduman.

İlk Öpücük Bahar Kimdir?
İlk Öpücük Bahar Kimdir?

 

Yorumlar