İkimizin Yerine 529. Bölüm, 18 Şubat özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 18 Şubat 2020 Pazartesi ekranlara gelecek. Dizinin sıkı takipçileri dizinin yayın gününden önce İkimizin Yerine 529. bölüm özetini merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
İkimizin Yerine 529. Bölüm, 18 Şubat özeti

İkimizin Yerine 529 bölüm, 18 Şubat özeti vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor. 

Yayınlanan İkimizin Yerine 18 Şubat Özeti ile vatandaşların merakı giderilmiş olacak. Buna göre, İkimizin Yerine dizisi 529. bölümü ile diziseverler Akira ile sihirbazın yolda giderken aniden sihirbazın atak geçirdiğini ve bunun üzerine Akira'dan ilacını istediğini görecek. Akira, ise sihirbazın ilacını bulup ona verip hayatını kurtardıktan sonra kendisinden ne istediğini sorar. Bunun üzerine Akira ise kendisinden sihir öğrenmek istediğini belirtir.

Nimboliye bakmak üzerine odasına giden Anandi, tam bu sırada Şivam'ın çığlığını duyarak odasına koşar. Şivam bu sırada korkunç bir kabus görür be onun etkisindedir. Anandi'nin sorması üzerine Şivam, rüyasında Anandi'nin kendisini bir uçurumun kenarından ittiğini gördüğünü söyler. Anandi, bunun üzerine Şivam'ı sakinleştirmeye çalışır.

Ve Şivam'ı uyuttuktan sonra tekrar Nimboli'nin odasına dönerek bakar. Nimboli'nin yorganını kaldıran Anandi, Nimboli yerine yastıklarını görünce onu aramaya başlar. Anandi, Jagdiş'in odasına giderek Nimboli'nin kayıp olduğunu söyler. Nimboli ise yanında oturduğu bir kadının kucağında uyuya kalmıştır. Anandi ve Jagdiş otobüs terminaline giderek Nimboliyi ararken bir adam onlara Nimboli'nin annesini aramaya gideceğini söylemiştir.

İkimizin Yerine 18 Şubat Özeti ile dizinin yeni bölümü diziseverler tarafından merakla beklenmeye başladı. 

Yorumlar