İki milyonumu aldı başka bir adama kaçtı

Esra Erol'da programında yaşanan ilginç olay izleyenleri şaşkına çevirdi. 22 yıllık evli olduğunu söyleyen Kaşif Bey, 22 yıllık eşinin 2 milyon değerindeki gayrimenkulleri ve 4 çocuğu ile birlikte başka bir adama kaçtığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İki milyonumu aldı başka bir adama kaçtı

Esra Erol'da programında ekranlara çıkan Kaşif Bey, 22 yıllık eşinin bütün mal varlığını ve çocuklarını alarak başka bir adama kaçtığını iddia etti. Kaşif Bey, eşi Hatice Görgülü'nün bütün mal varlığı ile birlikte başka bir adamla kaçtığını söyledi.

Eşi ile hiç bir şekilde iletişim kuramadığını söyleyen Kaşif Bey, eşinin bulunmasını ve bir an önce boşanma işlemlerinin gerçekleşmesini istedi. Şimdiye kadar edindikleri bütün malları eşinin üzerine aldığını söyleyen Kaşif  Görgülü, karısının aynı köyden Mehmet Adıgüzel'e kaçtığını söyledi. Çocuklarının velayetini ve mallarını geri isteyen adam izleyenleri şaşırttı.

Boşanmak için 300 bin lira manevi tazminat isteyen Kaşif Bey, telefonla programa bağlanan Mehmet Adıgüzel'in iddiaları red etmesi üzerine, onun yalan söylediğini belirtti.

Ailecek birbirlerine gidip geldiklerini söyleyen Mehmet Adıgüzel böyle bir durumda adının haksız yere geçtiğini söyledi. 

Yorumlar