İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak hareket

İbrahim Tatlıses, depremzedeler için daha önce yaptığı bağış sonrasında yeni bir hamle daha yaptı. Tatlıses, tatil cennetindeki evlerini depremzedelere açtı.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'ten alkışlanacak hareket

İbrahim Tatlıses, depremzedeler için yaptığı bağış sonrasında önemli bir adım daha attı. Ünlü sanatçı, tatil cennetinde bulunan evlerini depremzedelere açma kararı aldı. 

Türkiye, Kahramanmaraş ve Hatay depremleri sonrasında yaralarını sarmaya devam ediyor. Devlet millet el ele yapılan çalışmalara sanatçılar da destek veriyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın çağrısının ardından Bodrum'da bulunan 5 dairesini, Evim Yuvan Olsun kampanyası için açarken, "İmkanınız varsa siz de evlerinizi açın" diyerek sosyal medyadan çağrıda bulundu.

Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni başlattıkları "Evim Yuvan Olsun" kampanyası ile hayırseverlerin evlerini depremzedelere bedelsiz ya da uygun şartlarda kiralayabileceklerini belirtti. Oktay, "Türkiye'de yaşayıp ikinci evi olan ya da yurt dışında yaşayıp Türkiye'de ikinci evi olan, kullanmadıkları evlerini veya yazlık evlerini depremzede ailelerin kullanımına bedelsiz olarak sunmak veya evlerini uygun şartlarda depremzede ailelerin oturması için kiralamak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığıyla evimyuvanolsun sitesinden başvurabilirler" dedi.

İbrahim Tatlıses bu çağrıdan sonra kızı Dilan Çıtak gibi hemen harekete geçti. Tatlıses, Bodrum'daki 5 dairesini Evim Yuvan Olsun kampanyası için açtı.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından da çağrıda bulundu. Tatlıses, "Evim Yuvam Olsun kampanyasına katılın. Şimdi yaraları sarma zamanı. Ben de Bodrum'daki 5 dairemi depremzedelere açtım. İmkanınız varsa siz de açın." ifadelerini kullandı.

KIZI DİLAN DA EVİNİ AÇMIŞTI

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi kızı Dilan da evini depremzedelere açtığını duyurmuştu.

 

Yorumlar