HÜDA PAR kurucu Başkanı Hüseyin Yılmaz gericilik iddialarına cevap verdi

Gericilikle, kadınlara hayat hakkı tanımamakla suçlanan HÜDA PAR'dan en anlamlı cevap Hüseyin Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, partinin kurucu başkanlarından. Eşi uzman diş hekimi. Kızlarının ikisi de doktor çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kurucu başkanın eşi de iki kızı da doktor

HÜDA PAR'ın gerici olup olmadığını anlamak için kurucuların ve yöneticilerin hayatına bakmak isteyenlere güzel örnekler geliyor. 

HÜDA PAR Kurucu Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'ın eşi ve kızları, partiye iftira atanlar aen güzel cevap oldu. 

Av. Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Eşi Dr. Meryem Yılmaz:

“Eşim Meryem Hanım kamuda uzman diş hekimi olarak görev yapıyor. Öğrenciyken evlendik, okumasına katkı sundum. 28 Şubat sürecinde başörtüsü sorunu yaşamasına rağmen destek çıktım, katkı sundum. Eşim, şu an uzman diş hekimi olarak görevine devam ediyor. Bir kızım şu an intörn doktor, diğer kızım ise seneye inşallah intörn doktor olacak.

CHP ve 28 Şubat zihniyeti başörtülü olan öğrencilerin hepsini okullardan attı, eğitimlerine engel oldu. Kadınlara engel olanlar; İslam dini, Müslümanlar, dindarlar veya HÜDA PAR değildi. Bize engel olan CHP zihniyetiydi”

 

Yorumlar