House of the Dragon 2. sezon müjdesi, hayranlarının beklediği haber yapımcıdan geldi

House of the Dragon hayranlarının sezon finali haberi alır almaz ilk sordukları soru 2. sezon olacak mı, ne zaman gelecek. Konuyla ilgili olarak gelen son dakika açıklaması merakları kısmen de olsa gideriyor.

Google Haberlere Abone ol
House of the Dragon 2. sezon müjdesi

House of the Dragon 2. sezon olacak mı, olacaksa ne zaman olacak soruları birinci sezonun finali görünür görünmez sorulmaya başlandı. Dizinin hayranları 2. sezon haberleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Fantastik dizi hayranlarının çok da yabancı olmadığı Game of Thrones ve Westeros hayranlarının yeni gözdesi House of the Dragon olmuştu.

Gelen son dakika bilgisine göre House of the Dragon, 2. sezon onayı aldı. Yapımcı HBO, yayınlandığı hafta itibarıyla rekor kıran dizinin ikinci sezon detaylarını ele aldı. 10 milyon izlemeyle tüm zamanların en büyük prömiyerini yapan dizi için bu karar şaşırtıcı görünmüyor.

House of the Dragon 2. sezon müjdesi, yapımcıdan açıklama geldi
House of the Dragon

 

21 Ağustos’ta HBO ve HBO Max’te prömiyer yapan House of the Dragon, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini anlatıyor. Targaryen hanedanı, Westeros’taki gücünün zirvesinde ve hiç kimse hanedanlığa meydan okumaya cesaret edemiyor. Bu ise Targaryenlar için en büyük tehdidin aile içinden çıkacağını gösteriyor.

HBO Max verilerine göre, House of the Dragon sadece beş günde 20 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Dizide Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno gibi hem yeni hem de Game of Thrones’tan tanıdığımız isimler boy gösteriyor.

House of the Dragon ikinci sezon konusu ve yayın tarihi şimdilik belirsiz. Ancak ilk bölümün 21 Ağustos’ta yayınlandığını ve sezon finali bölümünün ise 23 Ekim’de paylaşılacağını belirtelim. HBO, ikinci sezonda kaç bölüm olacağını açıklamadı, ancak ilk sezon gibi 10 bölüm olması bekleniyor.

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON

Diziyle ilgili olarak konuşan HBO Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, “Tüm House of the Dragon ekibinin 1. sezonda başardıklarından gurur duyuyoruz. House Targaryen’in destansı destanını 2. sezonla hayata geçirmeye devam etmek için heyecanlıyız” dedi.

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON NE ZAMAN?

House of the Dragon 2. sezon haberini alır almaz sevinen hayranları şimdi de House of the Dragon 2. sezon ne zaman yayınlacak sorusunun cevabını arıyor. Ancak henüz çekimlerine dahi başlanmadığı için dizinin ne zaman yayına gireceği konusunda hiçbir işaret bulunmuyor. 

HOUSE OF THE DRAGON NEREDEN İZLENİR?

HBO, House of the Dragon için Digiturk ile anlaştı. beIN Connect aboneleri, 7 Ekim 2022 tarihinden itibaren bugüne kadar yayımlanan 7 bölümü izleyebilecek. House of the Dragon dizisinin bir sonraki bölümü ise 9 Ekim 2022 tarihinde yayımlanacak. Bundan sonraki diziler de haftalık yayın periyodu izlenerek yayımlanmaya devam edilecek.

HOUSE OF THE DRAGON OYUNCULARI KİM?

House of the Dragon ilk sezon oyuncuları kim, hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

İşte House of the Dragon oyuncu kadrosu ve canlandırdığı karakter:

Westeros kralı. "Sıcak, kibar ve dürüst bir adam" olarak bilinen Viserys, lordlar konseyi tarafından Jaehaerys Targaryen'in yerine kral olarak seçildi.

Emma D'Arcy, Rhaenyra Targaryen rolünde: Westeros'un ilk kraliçesi olmayı bekleyen bir ejderha binicisi.

Olivia Cooke, Alicent Hightower rolünde: Westeros kraliçesi, Viserys'in ikinci eşi ve Otto Hightower'ın kızı.

Matt Smith, Daemon Targaryen rolünde: Deneyimli bir savaşçı ve ejderha binicisi, Rhaenyra'nın amcası ve Viserys'in küçük erkek kardeşi.

II. Aegon Targaryen: Viserys ve Alicent'in ilk doğan çocuğu ve Rhaenyra'nın taht iddiasına meydan okuyarak bir iç savaş başlatan küçük üvey kardeşi.

Rhys Ifans, Otto Hightower rolünde: Alicent'in babası, Viserys'e ve krallığa hizmet eden Kral Eli.

Steve Toussaint, Corlys Velaryon rolünde: "Deniz Yılanı" olarak da bilinen Velaryon Hanesi'nin lordu ve Westeros'un en ünlü denizcisi.

Eve Best, Rhaenys Velaryon rolünde: Lord Corlys'in karısı ve "Asla Varolmayan Kraliçe" olarak da bilinen bir ejderha binicisi.

Sonoya Mizuno, Mysaria rolünde: Daemon'un en güvenilir müttefiki olmak için yükselen yabancı doğumlu bir köle.

Fabien Frankel, Criston Cole rolünde: Yetenekli bir kılıç ustası.

Yorumlar