Hollanda'nın baş tacı yaptığı Feyzioğlu'na köy muhtarı kapıyı kapattı

Hollanda'nın, hükümet üyelerine kapıları kapatarak kendisine kapıları açtığı 'Hayırcı' Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'na Çorumlu muhtar kapıyı kapattı. Feyzioğlu neye uğradığını şaşırdı.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda'nın baş tacı yaptığı Feyzioğlu'na köy muhtarı kapıyı kapattı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Hollanda'da 'hayır' kampanyası için baş tacı edilen Türkiye Barolar Başkanı Metin Feyzioğlu, Çorum'da gittiği bir köyde muhtarın kapalı kapısıyla karşılaştı.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Çorum'da bir köy muhtarının odasını kilitlemesine ilginç bir tepki göstererek alay konusu oldu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Çorum Barosu'nun ev sahipliğinde 'Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz' adlı konferansa katıldı. Feyzioğlu daha sonra Konaklı Köyü'ne geçerek halka hitap etmek istedi. Fakat muhtar köy odasının kapısını kilitleyince toplantı iptal oldu. 

Feyzioğlu tepkisini "Gördüğünüz gibi muhtarın kapısı kapalı. Muhtarın kapattığı kapı, evinin kapısıysa beni almayabilir. Ama muhtar, köy odasının kapısını köylüye, vatandaşa kapayamaz" diyerek gösterdi, açıklamasını Twitter hesabından da paylaştı.

HOLLANDA'DA TÜM KAPILAR SONUNA KADAR AÇILMIŞTI

Feyzioğlu, 'Hayır' kampanyasını yürütmek için gittiği Hollanda'da hiçbir zorlukla karşılaşmamıştı. Hatta Hollandalı milletvekilleri bile Feyzioğlu'nun toplantılarına katılarak destek vermişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Feyzioğlu'nun Hollanda etkinliklerine tepki göstererek, "Bir daha benim kapımı çalamazsın" demişti. 

Yorumlar

rıza helal olsun diyorum o muhtarimiza