Hizmetçiler dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Hizmetçiler dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi "Hizmetçiler" hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından merak edilenlerin başında geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hizmetçiler dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir

"Hizmetçiler" dizisi oyuncuları ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden iddialı oyuncuları olan dizi 2009 Meksika yapımı Ellas son La Alegris Del Hogar” adlı diziden uyarlanmıştı. Yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu büyük merak konusu olurken "Hizmetçiler dizisi gerçek mi" şeklinde araştırmalarda yapılıyor. 

Birbirinden iddialı oyuncularla ekranlara gelecek olan "Hizmetçiler" dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Baysal Yurtçu, Algı Eke, Seçkin Özdemir, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı gibi başarılı oyuncular yer alırken dizinin konusu da oldukça dikkat çekiyor.

Kanan D'nin 2020 yılı için en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkan "Hizmetçiler", İstanbul’daki lüks bir konut sitesindeki evlerde çalışan 4 arkadaşın başlarından geçeni konu ediyor. Bu sitedeki farklı evlerde 4 farklı hizmetçinin ve ev sahiplerinin gizemleri ve entrikalarının işlendiği dizide Atahanlı ailesinin torunun kaybolmasıyla birlikte olaylar başlar. Cennet Konutları olarak adlanadırılan sitede her gün başkalarının pisliklerini temizlemek zorunda kalan hizmetçiler bir yandan da kendi hayatlarını sürdürmek zorundadır.

HİZMETÇİLER DİZİSİ ELA KİMDİR?

Hizmetçiler dizisinde Ela karakterini Deniz Baysal Yurtçu canlandırmaktadır. Ela dizideki hizmetçiler arasında en gözü karakter olarak öne çıkarken, dizinin ana karakterleri arasında yer alması onun daha çok dikkat çekmesine sebep olmaktadır. Daha önce bir çok dizide rol alan Deniz Baysal 5 Nisan 1991'de İzmir'de doğmuş ve İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra yine İzmir'deki Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nde lise eğitimini almış ve 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oynamıştır. 

HİZMETÇİLER DİZİSİ ATİYE KİMDİR?

Hizmetçiler dizisinde Atiye karakterini sevilen oyuncu Algı Eke oynamaktadır. Atiye, çocuk hasreti çeken bir karakter olduğu için bir yandan çalıştığı evin temizliğiyle uğraşırken diğer yandan da evdeki bebeğe annelik yaparak özlemini gidermektedir. Eşini çok seven Atiye, çocuğu olmasada baktığı bebek ile annelik hasretini gideriyor ve bir yandan da hizmetçisi olduğu evdeki diğer görevlerini yerine getiriyor.

HİZMETÇİLER DİZİSİ HACER KİMDİR?

Dizide Hacer karakterini Selen Domaç oynamakta ve oyunculuğu, karakteri ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Hacer annesinin de hizmetçilik yaptığı evde besleme gibi büyümüş ve farklı bir ailede dünyaya gelmiş olmasına rağmen geçmişinin üstünde sır perdesini aralamaya karar vermiştir. Hatice'nin geçmişinde ne gibi sırlar yatmaktadır?

HİZMETÇİLER DİZİSİ ÇİÇEK KİMDİR?

Hizmetçiler dizsinde Çiçek karakterini Aleyna Solaker canlandırmaktadır. Çok açık sözlü bir yapısı olan Çiçek, büyük hayaller kurmaktadır. Hizmetçiler Dizisi Künye Yakında Kanal D’de başlayacak olan Hizmetçiler dizisinin yapımcılığını Öner Arslanel yapmaktadır.

Metin Belekoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu 2009 Meksika yapımı "Ellas son La Alegris Del Hogar” uyarlanmış ve Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alpözgen tarafından kaleme alınmaktadır. 

Dizinin gerçek bir hikayeden alınıp alınmadığı merak edilirken konuyla ilgili dizi yapımcısı veya senaristlerinden hiç bir açıklama yapılmazken dizinin 2009 Meksika yapımı Ellas son La Alegris Del Hogar” dizisinden uyarlama olduğu bilinmektedir.

 

Yorumlar