Hint dizileri 2019 tavsiyesi - En çok izlenen Türkçe Hint dizileri izle

Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler arasında Hint dizileri yer alıyor. Özellikle de Kanal 7 tarafından telif hakları satın alınarak yayınlanan Hint dizileri büyük rağbet görüyor. Ayrıca, internet üzerinden çeşitli platformardan yayınlanan ve Hint kültürünü yansıtan diziler de büyük beğeni topluyor. Hint Dizileri 2019 yılında da en çok izlenen yabancı diziler arasında yer alıyor. Genel olarak aşk, aile içi olaylar ve dramatik vakaların işlendiği Hint dizileri IMDb'de de yapılan puanlamaya göre en çok izlenen yabancı diziler arasında bulunuyor. Kanal 7'de yayınlanan Ah Kalbim, İkimizin Yerine, Biri Garip Aşk, Sensiz Olmaz, Zor Sevda, Tatlı Bela, Kördüğüm, Sev Yeter gibi diziler en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Yine en çok izlenen Hint dizileri İki Yabancı ve Yalancı Bahar da ilgiyle takip ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Hint dizileri 2019 tavsiyesi - En çok izlenen Türkçe Hint dizileri izle

Türkiye'de dizi severler arasında en çok izlenen yabancı diziler arasında Hint dizileri yer alıyor. Özellikle de son yıllarda Kanal 7 tarafından telif hakları satın alınarak yayınlanan Hint dizileri büyük rağbet görüyor. Ayrıca, internet üzerinden çeşitli platformardan yayınlanan ve Hint kültürünü yansıtan diziler de büyük beğeni topluyor. Hint Dizileri 2019 yılında da en çok izlenen yabancı diziler arasında yer alıyor. Genel olarak aşk, aile içi olaylar ve dramatik vakaların işlendiği Hint dizileri IMDb'de de yapılan puanlamaya göre en çok izlenen yabancı diziler arasında bulunuyor. Kanal 7'de yayınlanan Ah Kalbim, İkimizin Yerine, Biri Garip Aşk, Sensiz Olmaz, Zor Sevda, Tatlı Bela, Kördüğüm, Sev Yeter gibi diziler en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Yine en çok izlenen Hint dizileri İki Yabancı ve Yalancı Bahar da ilgiyle takip ediliyor. İşte en çok izlenen Hint Dizilerinden bazıları:

Ishqbaaz

Dizi, üst düzey sınıftan olan üç kardeşin hikayesini ele alıyor. Birbirlerine çok yakın olan üç kardeşten Nakuul; göz önünde olan bir iş adamıdır. Leenesh; sportif ve aynı zamanda çapkın bir karakterdedir. Kartik ise, soğukkanlı ve sakin bir karakteri oynuyor. Karakterleri birbirlerinden oldukça farklı olan bu üç kardeşin hayatları da çok farklıdır. 3 farklı hikayeden oluşan tek bir öykü izleyiciye sunuluyor.

Dahleez

Delhi’de geçen bir hikayeyi anlatan dizi, genel hatlarıyla Hint bürokrasisini anlatıyor. Hintlilerin hukuk sistemi ve mahkemeler hakkında bilgi veren dizi uyuşmazlıklar ve yaşanan olayları konu alıyor. Başarılı bir senaryoya sahip olan Dahleez’in yayın hayatının başlarındaki adı ise “Swadheenta” olduğu biliniyor.

Kumkum Bhagya (Ah Kalbim)

Bu dizide aradığınız her şey var… Aşk, komedi, dans, intikam… Hindistan’da oldukça popüler olan bu dizinin şöhreti tüm dünyaya yayılmış durumda. Toplamda 191 bölüm olması beklenen dizinin konusu ise şöyle; Birbirinden çok farklı olan iki kız kardeşin başına gelen olaylar anlatılıyor. Bu iki kardeşin isimleri Bülbül ve Pragya. Pragya olgun ve aklı başında bir karakterken Bülbül, çılgın ve bir o kadar aklı havada bir karakteri canlandırıyor.

Sapna Babul Ka Bidaai (Deli Divane)

Deli Divane, Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikayesini konu alıyor. Sadhana ve Ragini kardeş gibi büyümüş iki kuzendir ve Sandhna ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesiyle yaşamaya başlar. Çok güzel bir kız olan Sadhna ve onun gölgesinde kalmış olan Ragini arasındaki olaylar anlatılmaktadır.

Ek Boond Ishq

Chhavi Pandey, dizide Tara rolündeki bir genç kızı canlandırıyor. Tara, fakir ailesini ayakta tutmaya çalışan güzel bir kızdır. Annesi, erkek kardeşi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Tara, babaları öldüğü için ailenin tüm sorumluluklarını üzerine almak zorunda kalır. Borçları biriken ailenin tek çıkar yolu Tara’nın zengin biriyle evlenmesidir…

Qubool Hai (Zor Sevda) 

Qubool Hai Hint dizisi, birbirlerine çok uzak olan bağları zayıf iki ailenin hikayesini ele alıyor. Ayaan ve Asad adındaki kardeşlerin hikayesi de dizinin ana konusunu oluşturuyor. Oldukça uzun soluklu bir dizi olan Qubool Hai, konuları ayrıntılarıyla seyirciye sunuyor. Bu iki ailenin arasındaki bağı sıklaştıracak olan Zoya adında da bir genç kızın hikayesi de dizide yer alıyor.

Humsafars

Humsafars gelecek vaat eden moda tasarımcısı Arzoo Nausheen Khan ile moda evi sahibi bir milyoner olan Sahir Chaudhary’nin hayatlarını konu alıyor. Tamamen zıt olan iki karakterin duygusal aşk hikayesine değinen bu dizi, bir yanda Lucknow’dan gelen hayat dolu ve yetenekli bir genç kız diğer yanda ise ağır başlı ve acımasız başarılı bir iş adamı… Bu iki zıt karakterin nasıl gerçek aşkı birbirlerinde bulacaklarını anlatan sıra dışı bir aşk hikayesi.

Chhanchhan

Sanaya Irani, Ahemdabad şehrinde ailesiyle yaşayan modern ve güzel bir kadındır. Arkadaşı Poorvi’nin düğünü sırasında Umaben’le tanışır sonrasında düğün durdurulur. Umaben bu sorunlardan dolayı Chhanchhan’dan nefret eder. Düğünde tanıştıkları Umaben’in oğlu Manav ile Chhanchhan arasında da karşılıklı nefret başlar. Zamanla Chhanchhan ve Manav arasındaki bu nefret aşka dönüşür. Chhanchhan’ın ailesi bu ilişkiye razıyken, Manav’ın annesi Umaben bu aşka karşı çıkmaktadır.

Ek Haseena Thi (İntikam Ateşi)

Durga Thakur, intikam duyguları içinde adalet arayan bir karakterdir. Durga, zengin ve son derece cesur ve adeta bir iyilik abidesidir. Haklı olduğu bir konuda sonuna kadar savaşan bir kişiliktir. Durga’nın, Goenka ailesi ile arasındaki sorun olayların başlangıcı olur. Durganın, Goenka ailesi ile savaşı hiç kolay olmayacaktır…

Phir Bhi Na Maane – Badtameez Dil

Abeer Malhotra, geçmişini arkasında bırakmış başarılı bir şarkıcı olmuştur. Müzik kanalının CEO’su olarak hayatına geri dönen Meher ile Abeer aşk, ayrılık,nefret hikayelerini anlatmaya karar verir. Olayların bu ikili arasında gelişeceği dizi merakla seyredilenler arasında.

Saraswatichandra (İki Yabancı)

Dizi, Hindistanlı bir roman yazarının Saraswatichandra isimli kitabından uyarlanmıştır. İki Yabancı dizisinde birbirinden başta pek hoşlanmayan ancak görücü usulü ailelerinin bir birine uygun gördüğü Kumud ve Saras’ın aşkını konu alıyor.

Rang Rasiya (Sensiz Olmaz)

Rang Rasiya, köylü kızı Paro ve sınır güvenliği subayı Rudra’nın 15 yıl aradan sonra birbirlerini yeniden görmesiyle gelişen olayları ve bu ikilinin aşk ve nefret duygularını konu ediyor.

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon (Bir Garip Aşk)

Birlikteyken yapamayan ama ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesini konu alan dizi, inanılması zor olan bir aşk hikayesini konu alıyor ve bazen nefret duyguları yaşarken, bazende insana aşkı tattırıyor…

Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki

Hint aile geleneklerinin anlatıldığı ve dram dolu sevgililerin hikayesi bu dizide oldukça iyi anlatılıyor. Dizide, iki kız kardeş olan Soumya ve Surhi’nin hikayesi konu ediliyor.

Ishq Ka Rang Safed (Aşkın Rengi Beyaz)

Bu dizinin de ana teması Hint dizilerinin olmazsa olmazı aşk. Banaras’ta geçen bir aşk hikayesinin işlendiği dizide, Viplav adlı karakterin Dhaani’ye olan imkansız ama bir o kadar da arzulu aşkı konu ediliyor.

Punar Vivah

Diğerlerinden farklı bir konusu olan Punar Vivah Hint dizisinde, iki gencin hala ilk eşlerini sevdikleri halde yapmış oldukları ikinci evliliği konu alıyor. Çocukları için fedakarlık yapıp istemeden evlenen Yash ve Aarti’nin dramatik ve romantik hayat hikayesi anlatılıyor.

Pardes Mein Hai Mera Dil

Gururlu ve güçlü bir öğretmen bir kadının hikayesi olan dizide, aşkın kutsallığı ve ne kadar özel olduğuna değiniliyor. Narin bir kalbe sahip genç kadının, kaderini yaşamaya ülkesinden kuş gibi uçmasını anlatan dizide sorulan soru; acaba kaderi onu nereye götürecek?…

Humsafar (Can Yoldaşı)

Orta sınıftan bir kız olan Khirad annesi ölürken zengin bir erkeği kızı için evlendirmek ister. Dayısıyla evlenmek durumunda kalan Khirad, annesinin zoruyla evlendiğini düşünerek tüm özgüvenini yitirir…

TVF Pitchers

Dizi, dört genç girişimcinin normal işlerinden istifa edip, başka bir iş girişimi için bir araya gelmeleri ve bu aşamada yaşadıklarını konu alan 5 bölümden oluşan mini dizi formatında seyirciyle buluşuyor.

Malgudi Days

Güneydeki bir Hint köyünün anlatıldığı dizi puanını hak etmiş görünüyor…

P.O.W Bandi Yuddh Ke

P.O.W; 17 yıl esir kaldıktan sonra, karanlık bir sırrı paylaşan iki askerin ailelerine geri dönüşünü konu alıyor. İki aile, bıraktıkları yerden bir şeyler almaya çalışırken, bir devlet kurumu sırlarını açığa çıkarmaya çalışıyor.

Kanal 7'de yayınlanan Hint dizilerini izlemek için şu linki kullanabilirsiniz: https://www.izle7.com/kanal7/hint-dizileri

Yorumlar