Hercai final mi yapıyor? Hercai final tarihi belli oldu

Hercai final mi yapıyor veya neden final yapıyor soruları ünlü dizinin hayranları tarafından üzgün üzgün soruluyor. Yayınlandığı ilk bölümüyle reyting listelerinin zirvesine oturan Hercai dizisinin final yapacağı konuşuluyordu. Final için kesin karar verildi.

Google Haberlere Abone ol
Reytinglere yenilen Hercai final yapıyor

Hercai final mi yapıyor veya Hercai neden final yapıyor soruları dizinin hayranları tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Peki, Hercai gerçekten final mi yapacak? Konuyla ilgili kafalardaki soru işaretlerine cevap geldi. Reyting listelerinin ilk gün itibariyle zirvesinde yer alan Hercai dizisinin final yapacağı yönündeki haberler sonunda doğru çıktı.

Bazı internet sitelerinde, "Hercai finali belli oldu" şeklinde yapılan haberler başta tamamen asılsız başlıklar nedeniyle yanlış anlaşılıyordu. Ancak yeni yeni ortaya çıkan detaylarda dizinin final yapma kararı aldığı ortaya çıktı.

Daha önce yapılan haberlerde dizinin sezon finali konu alınıyor ancak başlıklarda ise dizinin biteceği iması veriliyordu. Dizinin sezon finali yapacağı dönemlerde dizinin tamamen biteceği şeklinde asılsız haberler yapılıyordu.

ATV'nin büyük ses getiren dizilerinden biri olan Hercai, daha ilk bölümü ile büyük beğeni kazanmıştı. Cuma akşamları yayınlanan dizi, karşısında sıkı rakipleri olmasına rağmen reyting listelerinde kanalın yüzünü güldürmüştü. Yeni sezonda ise dizi Pazar akşamları yayınlanmaya başlamıştı.

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesinin anlatıldığı dizi farklı senaryosu ve başarılı oyunculuklarla izleyenlerden tam not aldı.

Dizi geçen yıl 5 Nisan cuma akşamı 4. yeni bölümü erken sezon finali yapmıştı. Hercai 12. bölümü ile 31 mayıs cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yapmıştı.

Başrollerinde genç yetenekler Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin yanı sıra Macit Sonkan, Ayda Aksel gibi başarılı oyuncuların olduğu dizi yeni sezona ise 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlamıştı. 

Hercai dizinin giderek birçok noktada tıkanması, kendini tekrar ediyormuş havası yaratıyor. Bu nedenle senaristler diziyi meraklı kılmak ve daha fazla izlenebilir kılmak için yer yer mantık dışı sahneler de eklemek durumunda kalabiliyor. Mutlak ve kesin bir şekilde oldu denilen sahneler sonraki bölümlerde mantık dışı şekilde farklı gösterilebiliyor. 

Aslında bu vakalar birçok dizinin başına gelen talihsiz bir durumdur. Çünkü seyircisini kaçırmak istemeyen yapımcılar ve senaristler ister istemez bu yollara başvurabiliyor. 

Birçok dizide başrol karakteri bile aslında bölümün sonunda ölüyor, hatta ölümden kurtulması imkansız bir halde ölüyor. Ancak yeni bölüm yayınlandığında mantık dışı bir şekilde başrol karakteri yeniden hayata dönüyor ve dizi kaldığı yerden devam ediyor. 

Bu durum aslında seyircinin de çok fazla karşı çıkmadığı bir vaziyet halini almış gidiyor. Çünkü seyirci kendisine bunu yapan diziyi yine izliyor, bir sonraki haftayı yine iple çekiyor. Haliyle bunu bilen yapımcılar ve senaristler de kendilerini geliştirmek yerine bu basit yola başvurmaya devam ediyor. 

Nihayetinde Hercai dizisi yayınlandığı ilk yıl büyük ses getirmişit; ancak ilerleyen bölümlerde kendini tekrar etmesi; hep aynı konular etrafından senaryonun dönmesi seyirciyi de sıktı. Bu nedenle dizi reytinglerde bu sezon bir türlü ilk sıralara çıkamadı. 

Haliyle reytinlerin zirvesinden inmeyen diziler yapan ATV, Hercai'nin de ipini çekmek durumunda kaldı.

Dizi 69. Bölüm itibariyle final yapacak. Yani 27 Nisan 2021 Pazar akşamı itibariyle final geliyor.

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar

Sabirsiz Iğrenç bi dizi artık yayından kalksın reyyan önce bi oyunculuk dersi alsın öğle dizilere başlasın hem filmin konusu tamamen saçma ekranda kalabalık yapıyor iyyyy
Nazmiya Super bir serial.azerbaycanda cox sevildi.amma miranda doqrulari oyrensin artik yavaw yavaw.sizleri cox sevirem reymir.canlarim menim