Hercai Harun kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

Hercai dizisinde Harun karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Hercai Harun hakkında merak edilen bilgiler

Google Haberlere Abone ol
Hercai Harun karakterini canlandıran oyuncu kim?

Hercai Harun karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

Hercai Harun karakteri, dizide Şadoğulları'nın bir türlü uslanmak nedir bilmeyen arsız kızları Yaren'i istemeye gelen kişidir.

Öte yandan Harun, dizide Miran ile de karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma diziye biraz daha hareket ve aksiyon katmak için senaristler tarafından kurgulanan bir durumdur. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ne olacağı ise henüz belli değil. 

Yeni Damat Harun'un Azize tarafından gönderildiğini sanan Yaren evlilik teklifini kabul ederek büyüklerim bilir der. Böyle olunca da Yaren'in dedesi onu yeni damat Hercai Harun'a verir. Yaren ise Azizeden gerçekleri öğrenince adeta çılgına döner.

Peki, Hercai Harun karakterini oynayan oyuncu kimdir?

Hercai Harun karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kayakesen'dir.

Peki, Ahmet Kayakesen kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Ahmet Kayesen hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Ahmet Kayakesen İzmirli'dir.

27 yaşındadır.

İşte Ahmet Kayakesen biyografisi veya hayatı: 

Ahmet Kayakesen 27 Eylül 1988 tarihinde İzmir'de doğdu. 

Oyunculuk hayatı henüz ilk okul çağlarındayken başladı. Küçük yaşlarda okuldaki tiyatro etkinliklerinde aktif görev alan Kayakesen, ilerleyen süreçte oyuncu olmaya karar vererek bu doğrultuda adımlar atmıştır. Orta halli bir eğitim hayatı geçirmiş ve bu anlamda yükseköğretim hayatına başlamamıştır.

Hercai Harun veya Ahmet Kayakesen'in boyu 184 santimetre, kilosu ise 72 kilogramdır. 

HERCAİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Şanlıurfa'nın Midyat ilçesinde çekimleri devam eden Hercai dizisinin konusu, kan davasından doğan bir intikam ve aşk hikayesini anlatıyor. Küçük yaşta babasını kaybeden Miran, babaannesi tarafından intikam hırsıyla büyütülür. Sonunda babasının katilleri olduğunu ileri sürdüğü aileden acımasız bir intikam almasını sağlar. Ancak bu intikam oyununda canı yananlar ise masum ve her şeyden habersiz insanlar oluyor. En başta da Reyyan bu acımasız intikamın kurbanı oluyor. Reyyan ile birlikte, Miran'ın amcasının kızı da aynı şekilde mağdur oluyor. 

 

Yorumlar