"Hayır, Teşekkürler" - Hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Heyetinin Ziyaretini Reddetti

Saldırıya uğrayan hake Halil Umut Meler, Ankaragücü heyetinin ziyaretini kabul etmedi.

Google Haberlere Abone ol
Hakem Meler o heyeti kabul etmedi

MKE Ankaragücü Başkan Vekili Zeynep Karamancı ve yönetim kurulu üyeleri, hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmeye karar verdi. Ancak, Meler bu ziyareti kabul etmedi.

OLAYIN DETAYLARI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u ağırladı. Karşılıklı atılan gollerle sonuçlanan maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Her iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Maçın son düdüğü ile birlikte MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e fiziksel saldırıda bulundu. Yumruk ve tekme darbeleriyle Meler yere yığıldı. Bu saldırı anları kameralara yansıdı.

MELER'İN YARALANMASI

Saldırı sonucunda Halil Umut Meler'in sol gözünde morarma ve elmacık kemiğinde çatlak tespit edildi.

ANKARAGÜCÜ HEYETİNİN ZİYARETİ

Bu olayların ardından, Zeynep Karamancı ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şahin ve Erkan Aytekin, Meler'i hastanede ziyaret etmeye karar verdiler. Ancak Meler, kendisini ziyarete gelen Ankaragücü heyetini kabul etmedi.

Bu olay, Türk futbolunda önemli bir tartışma konusu haline geldi. Saldırının şiddeti ve hakemin maruz kaldığı fiziksel zarar, spor dünyasında geniş yankı uyandırdı. Halil Umut Meler'in hastanede kendisini ziyaret etmek isteyen Ankaragücü heyetini reddetmesi, bu olayın ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar