Hakkari'de yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi

Hakkari'de 14 Şubat 2020 Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Kent genelinde yarın yoğun bir kar yağışı bekleniyor. Peki, Hakkari'de yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Hakkari'de yarın 14 Şubat 2020 okullar tatil mi

Hakkari'de 27 Aralık 2019 Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Kent genelinde yarın yoğun bir kar yağışı bekleniyor. Peki, Hakkari'de yarın 27 Aralık 2019 Cuma okullar tatil mi?

Hakkari'de yarın etkili olacak yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerin gözü kulağı okulların tatil edilip edilmeyeceğinde. Peki, Hakkari'de yarın 27 Aralık 2019 Cuma okullar tatil mi?

HAKKARİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Hakkari'de yarın okulların tatil edildiğine dair şu ana kadar Hakkari Valiliği veya Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak, ilgili kurumlardan veya kişilerden herhangi bir resmi açıklama gelir gelmez haberimizde yer alacak. 

HAVA DURUMU

Bölge genelinde havanın çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların yer yer Van ve Hakkari çevrelerinde gece saatlerine kadar yoğun kar yağışı şeklinde olması tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.Yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zaman zaman yerel olarak kuvvetli (30-50 km/sa) rüzgar şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Bölgemizde beklenen kar yağışlarının Van ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı(20cm) beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde daralma gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. BUZLANMA VE ÇIĞ UYARISI: Bölgemiz genelinde buzlanma olayı ve yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerde çığ tehlikesi bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

İlçe    Beklenen Hava    En Düşük(°C)    En Yüksek(°C)
Hakkari    Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı   -
Çukurca    Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı    -  
Şemdinli    Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı     -
Yüksekova    Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı   -

 

Yorumlar

Derin Arkadaslar okullar tatil bu bozuk gosteriyor
Kar tatil be kardeşim Abe boçi ev valiye xewe na rabıt tatiiiiiiiiiiiiiiiiiil
Yaw Kar Yaw artık kar tatili olsun
Mimi Gelsinnn
Salih kurt Lütfen yarın tatil olsun