Hakan Çalhanoğlu neden kadroda yok, nedeni belli oldu

Hakan Çalhanoğlu neden milli takımın Lüksemburg ile yaptığı maçta kadroda yer almadığı merak edildi. Çalhoğlu ile birlikte Merih Demiral da bugünkü kadroda yer almayan isim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Çalhanoğlu neden kadroda yok, nedeni belli

Hakan Çalhanoğlu neden Milli Takımın Lüksemburg ile yaptığı Uluslar Ligi maçında yer almadı, neden kadroda yok soruları futbol severler tarafından merakla soruluyor. 

Türkiye Milli Takımı ile Faroe Adaları, UEFA Uluslar Ligi kapsamında bu akşam Torsvollur Stadında karşı karşıya geliyor. 

Milli Takımın aday kadrosu günler öncesinden açıklanmıştı; ilk 11 ise bu akşam açıklandı.

Açıklanan heri iki listede de Hakan Çalhanoğlu ismi yer almadı. 

Çalhanoğlu ile birlikte Merih Demiral da yine bu akşamki kadroda da yok.

Aday Kadroda Merih vardı. 

İşte aday kadro:

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

Orta Saha / Forvet: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, İrfan Can Kahveci, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Gürler, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun

FAROE ADALARI İLE İLK 11'LER

Milli Takımımızın ilk 11'i: Altay, Zeki, Ozan, Kaan, Eren, Yunus, Ferdi, Berkay, Kerem, İrfan Can, Serdar Dursun.

Maç Öncesi Faroe Adaları'nın ilk 11'i: Gestsson, Rolantsson, Vatnsdal, Vatnhamar, Davidsen, Bjartalid, Vatnhamar, Andreasen, Joensen, Olsen, Edmundsson.

İLK KEZ ADAY KADRODA

Kayserispor'un 28 yaşındaki sağ beki Onur Bulut ilk kez A Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrıldı.

Bir önceki Milli Takım kadrosunda yer alan isimlerden Cenk Özkaçar ve Tiago Çukur sakatlıkları olmamasına karşın kadroya alınmadı.

Bir önceki kadroda yer alan Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu ve Doğukan Sinik ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer bulamadı.


 

 

Yorumlar