Haftanın En Çok İzlenen Yerli Dizileri Açıklandı

Televizyonun Zirvesinde 'İnci Taneleri' Var: Haftanın En Çok İzlenen Yerli Dizileri Açıklandı: 'İnci Taneleri' 2. Bölümüyle Haftanın Reyting Şampiyonu Oldu

Google Haberlere Abone ol
Haftanın En Çok İzlenen Yerli Dizileri Açıklandı

Box Office Türkiye tarafından derlenen prime time 20+ABC1 reyting listesi, 28 Ocak - 3 Şubat 2024 tarihleri arasında televizyon ekranlarında en çok izlenen yerli dizileri sıraladı. Bu dönemde, İnci Taneleri dizisi ikinci bölümüyle zirveye oturdu ve haftanın en çok reyting alan yapımı oldu. İşte, prime time'da izleyiciyle buluşan yerli dizilerin izlenme oranlarına dair detaylar.

REYTİNG LİSTESİNİN ZİRVESİNDEKİLER

Haftanın en çok izlenen dizisi, İnci Taneleri oldu. Sezonunun ilk bölümlerinden itibaren izleyicilerin büyük beğenisini toplayan dizi, 12,57 reyting oranı ile ilk sırayı aldı. İzleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran diğer yapımlar ise Kızılcık Şerbeti ve Gönül Dağı oldu. Kızılcık Şerbeti, 11,86 reyting ile ikinci, Gönül Dağı ise 9,04 reyting ile üçüncü sırada yer aldı.

DİKKAT ÇEKEN DİĞER YAPIMLAR

Dördüncü sırayı Kızıl Goncalar dizi kapladı. Bu dizi, 8,97 reyting oranı ile dikkat çeken bir diğer yapım oldu. Beşinci sırada ise Kuruluş Osman yer aldı ve 7,74 reyting ile listeye giriş yaptı. Altıncı sıradaki Yalı Çapkını ise 5,97 reyting ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürdü.

LISTEDEKİ DİĞER DİZİLER

Listede yer alan diğer dikkat çekici diziler arasında Sandık Kokusu, Yargı, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Yabani bulunuyor. Sandık Kokusu 5,78 reyting ile yedinci, Yargı 5,64 reyting ile sekizinci, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Yabani ise 5,47 reyting ile dokuzuncu ve onuncu sıraları paylaştı.

Yorumlar