Güzel Günler neden final yapıyor? Show TV Güzel Günler Dizisi bitti mi?

Güzel Günler dizisinin sürpriz bir şekilde final kararı alması hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Dizinin neden final yaptığını merakla soruşturan hayranları cevap bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Güzel Günler neden final yapıyor?

Güzel Günler dizisinin neden final yaptığı soruları bu aralar magazin ve medya dünyasının cevabını aradığı soruların başında geliyor.

GÜZEL GÜNLER NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Birçok dizi sezon sonunda ekranlara veda edecek. Show TV, birkaç gündür Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin finalini konuşuyordu. Seyirciler kanal yönetimine tepki göstermişti, ancak Show TV yönetimi bu tepkilere aldırış etmedi.

Güzel Günler neden final yapıyor Show TV Güzel Günler Dizisi bitti mi
Güzel Günler

 

Şimdi Show TV, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin ardından bir başka diziyi daha sona erdiriyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, final yapacak dizi belli oldu. Show TV, bu sezon sonunda 2 dizisini bitiriyor. BKM'nin "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" projesinin final tarihi 1 Haziran olarak planlanmıştı, ancak güncellenerek 25 Mayıs olarak belirlendi. Ertan Saban ile Devrim Özkan'ı bir araya getiren bu popüler dizi, 41. bölümünde ekranlara veda edecek. Bu arada kanalın ikinci final yapacak dizisi ise "Güzel Günler"...

Güzel Günler neden final yapıyor Show TV Güzel Günler Dizisi bitti mi
Güzel Günler

 

TMC Film'in imza attığı "Güzel Günler" dizisi, Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı (Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran), Yıldıray Şahinler (Hakim) ve Seray Gözler gibi değerli isimleri bir araya getiriyor ve 26. bölümde final yapacak.

Öte yandan, Seray Gözler'in "Güzel Günler" dizisinden 23. bölümde ayrılacağı ve Tuğçe Özbey'in "Aleyna" karakterine hayat veren oyuncunun da 22. bölümde veda edeceği belirtildi.

"Güzel Günler" dizisinin en az 2 sezon süreceği planlanmıştı, ancak dizi beklenen reytingi elde edemediği için kanal yönetimi acil bir final kararı almış durumda.

Yorumlar