Üst düzey PKK'lı yarı çıplak halde yakalandı

Aralıksız devam eden operasyonlarla üst üste ağır darbeler alan terör örgütü PKK'ya bir darbe daha indirildi. Örgütün üst düzey isimlerinden biri Şırnak'ta yarı çıplak halde yakalandı. PKK'lı üst düzey ismin yakalanma anı ise kamera tarafından görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Üst düzey PKK'lı yarı çıplak halde yakalandı

Terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe daha indirildi. Örgütün üst düzey ismi yarı çıplak halde ormanda yakalandı.

Şırnak'ta dün terör örgütü PKK'nın sözde Gabar  sorumlularından "Fedakar Cizir" kod adlı Emrah Nayci'nin yakalanma anının görüntüleri ortaya çıktı.

Güçlükonak ilçesi Demirboğaz köyü kırsalında dün 2 teröristin ölü ele  geçirildiği operasyonda terörist Emrah Nayci'nin yakalanışı, güvenlik güçlerinin  kamerasına yansıdı.

Görüntülerde ağaçlık bir alanda yakalanan teröristten üzerinde bomba  olabileceği ihtimali dolayısıyla kıyafetleri çıkarılması isteniyor. Sözlü  uyarının ardından elbisesini çıkaran terörist, kontrolün ardından gözaltına  alınıyor.

Öte yandan, Cudi Dağı ve Güçlükonak ilçesinde 10 teröristin etkisiz  hale getirildiği operasyonlara katılan güvenlik güçleri birliklerine dönüşünde  silah arkadaşları tarafından törenle karşılandı.

Sıra halinde silah arkadaşlarının arasından geçen askerler,  komutanları tarafından tek tek tebrik edildi, ardından hep birlikte Özel Harekat  Marşı okundu.

ÖRGÜTÜN BOMBACISI DA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Batman'ın Beşiri ilçesinde dün terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin örgütün "bombacısı" olduğu bildirildi.

Valiler Kararnamesi'yle Manisa'ya atanan Vali Ahmet Deniz, veda ziyaretleri kapsamında Gercüş Kaymakamlığını ziyaretinde dün Yarımtaş köyünde bir polisin yaralandığı operasyonda etkisiz hale getirilen teröriste ilişkin bilgi verdi.

"Dün gece İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok başarılı bir operasyonla terör örgütü PKK'nın bombacısı olan teröristi etkisiz hale getirdi." diyen Deniz, operasyonda yaralanan polisin ameliyattan çıktığını, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Polise acil şifa dileyen Deniz, şehitlerin kanlarının yerde kalmadığını, kalmayacağını vurguladı.

Vali Deniz, "Bu coğrafyada, bu terör virüsünü hep beraber, vatandaşlarımızın da desteğiyle silip atacağız. Vatandaşlarımızın desteğini de görüyoruz, bilgi akışı güzel. Güvenlik güçlerimiz kahramanca mücadele ediyorlar. Bir terörist hak ettiği cezayı aldı. Teröristin Batman'a saldırı düzenlemek amacıyla geldiğini belirledik." diye konuştu.

Yorumlar