Survivor 24 Nisan 2019 ödül oyununu kim kazandı? 55. Bölüm

Survivor Türkiye Yunanistan yeni haftanın ikinci günü 55. Bölümü ile devam ediyor. Survivor haftanın son gününde yarışmacıları ilk kez ödül için gözleri kapalı bir şekilde yarışacak. Yarışmacılardan biri gözlerini bantalayacak, partneri ise ona yol gösterecek. Yarışmanın dünkü etabında Hikmet ile Yusuf birbirine girmiş, adada büyük olay olmuştu. İki oyuncu oyundan alınmıştı. Peki Survivor 24 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 24 Nisan 2019 ödül oyununu kim kazandı? 55. Bölüm

Survivor Türkiye Yunanistan yeni haftanın son gününde yani 24 Nisan 2019 Çarşamba günü 55. Bölüm ile devam ediyor. Survivor'da bugün ilk kez yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde yarışacaklar. Yarışmanın ödülü ise sürpriz bir ödül olacak. Salı günkü yarışmada uzun süredir aralarında husumet bulunan Hikmet ile Yusuf sonunda birbirlerine fiziki olarak saldırıda bulunmuşlardı. Yarış parkurunda Hikmet ile Yusuf'un mücadele ettiği esnada yarışmayı Hikmet kazandı. Hikmet'in sevincine sinirlenen Yusuf, ona kurallara aykırı bir davranışta bulundu. Aynı şekilde Hikmet de ona cevap vererek, saldırıda bulundu. Acun Ilıcalı ikilinin kurallara aykırı hareket ettiğini belirterek, onları oyundan aldı. Peki Survivor 24 Nisan ödül oyununu hangi takım kazandı, kim kaybetti? İşte 24 Nisan Survivor detayları:

Survivor 24 Nisan gününde "Bil Bakalım" oyunu oynandı. Oyunda yarışmacılara sorular soruldu. Soruları doğru cevaplayan yarışmacıları ödüle kavuştu. Ödül olarak ise yiyecek verildi. 

'Bil Bakalım' oyununu bu akşam Beyaz Takım kazandı.

SURVİVOR 24 NİSAN 2019 CANLI İZLE

SURVIVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN 2019 CANL İZLE 

SURVİVOR'DA KAVGA

Hikmet ile Yusuf Survivor 23 Nisan etabında birbirlerine fiziki saldırıda bulunarak kavga etti. 

Survivor 23 Nisan 2019 Salı günü etabında adada beklenen kavga sonunda çıktı.

Türkiye takımından iki isim olan Yusuf ile Hikmet sonunda birbirlerine fiziksel saldırıda bulundu.

İkili yarışmanın ilk gününden bu yana sık sık ağız dalaşı yaparak programda gerginliğe neden oluyordu.

İkiliyi oyundan alan Acun Ilıcalı, haklarındaki niahi kararı vereceğini açıkladı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Döner için düzenlenen ödül oyununu 10-7 Siyah Takım kazandı. 

Ayrıca pizza için de yine bir ödül oyunu oynandı. Bu oyunu da yine Siyah takım 10-8 önde bitirerek kazandı.

SURVİVOR 22 NİSAN'DA NELER OLDU?

Survivor 22 Nisan'da araba ödülü için önce Siyah ve Beyaz takımlar arasında kıyasıya bir mücadele verildi. Mücadelenin sonunda araba için yarışmaya hak kazanan takım Beyaz Takım oldu. Beyaz Takım'ın üyeleri kendi aralarında araba için kutu açma mücadelesine girdi.

Araba mücadelesinde Hikmet ile Nikos arasında kıyasıya bir mücadele ortaya kondu.

Nikos ile Hikmet arasında 5-5'e kadar berabere süren bir mücadele yaşandı.

Mücadelenin sonunda sevinen taraf Hikmet oldu. 

22 Nisan Survivor arabayı kazanan isim Hikmet oldu.

Nikos ise üçüncü kez araba için yarıştığı finalde kaybeden taraf oldu.

Survivor'ın dünkü bömülünde iletişim oyunu oynanmıştı. İletişim oyununu erkeklerde Emre kazanmıştı. 

Kadınlarda ise iletişim ödülünü Seda kazandı.

Seda ödüle Hikmet ve Bora'yı götürürken Emre ise Yusuf ve Atakan'ı ödüle götürdü.

Öte yandan dün iletişim oyununun yanısıra anlat bakalım oyunu da oynandı. Acun Ilıcalı'nın Takımı ile Murat Ceylan'ın takımı 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Survivor 50. Bölüm 17 Nisan 2019 Çarşamba itibariyle haftanın son günü oynandı. Yeni haftaya Cumartesi günü başlayan Suvivor son günü ise Çarşamba günüyle haftayı tammalıyor. Survivor Türkiye Yunanistan, önceki hafta yapılan düzenlemeyle Siyah - Beyaz takımlara ayrılmıştı. Türkiye ve Yunanistan takımının üyeleri karışık bir şekilde bu takımlarda yer alıyor. Geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Siyah takım olmuştu. Bu nedenle adadan üye de Siyah takımdan olmuştu. Geçen hafta ödüllerin birçoğunu Beyaz takım kazanmıştı. Peki Survivor 17 Nisan ödül oyununu kim kazandı? 

17 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 17 Nisan günü oynanan ödül oyununu Siyah Takım kazandı. Yarışmacılar "Yaşam Evi"ne gidebilmek için yarıştı.

SURVİVOR 16 NİSAN SEMBOL OYUNU

Survivor 16 Nisan 2019 Salı günü ilk olarak kadınlar ve erkekler arasında sembol oyunu oynandı. Sem oyunu için düzenlenen eşleşmelerin sonunda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı sembol oyunu oynandı. Bu akşamki sembol oyununu kadınlarda Büşra kazanırken; erkeklerde ise Hikmet bu haftanın sembol kazanan ismi oldu.

SURVİVOR 16 NİSAN KİM ELENDİ

Survivor 16 Nisan 2019 Salı akşamı adadan ayrılan isim de belli oldu. Elenen isim Tony oldu.

SURVİVOR 15 NİSAN ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 15 Nisan'da oynanan 48. Bölümü'nde ilk olarak ödül oyunu oynandı. Ödül olarak hamburgerin verildiği oyunda Siyah ve Beyaz Takımlar kıyasıya bir yarışma ortaya koydu. Yarışmayı Beyaz Takım kazandı. Ödülün sahibi Beyaz Takım oldu.

ARABA OYUNU

Survivor 48. Bölüm'de araba oyunu da oynandı. Araba oyunu için ilk olarak takımlar arasında yarışma düzenlendi. Yarışmayı Siyah Takım kazandı. Siyah Takım üyeleri kendi aralarında araba için yarışacak. 

Survivor 15 Nisan arabayı kazanan isim Elpida oldu. 

14 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 14 Nisan dokunulmazlık oyununu Siyah Takım kazandı. Programın dünkü etabındaki dokunulmazlık oyununu da Siyah Takım kazanmıştı. 

İLETİŞİM OYUNU OYNANDI

Survivor 14 Nisan'da ilk olarak iletişim oyunu oynandı. İletişim oyununda erkeklerde kıyasıya bir yarışma düzenlendi. Erkeklerin mücadelesinde kazanan isim Yusuf oldu. Kazanan kişi yakınlarıyla iletişim kurma imkanını elde etmiş oldu.

ERZAK OYUNUNDA KIYASIYA MÜCADELE

Survivor 13 Nisan etabında ilk olarak erzak oyunu oynandı. Siyah ve Beyaz takımların erzak mücadelesi kıyasıya bir yarışmaya sahne oldu. 9-9 berabere kalan takımlar arasında bayrak yarışı yapıldı. Sonunda 13 Nisan erzak oyununu kazanan takım Siyah Takım oldu.

13 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 13 Nisan dokunulmazlık oyunu da Siyah ve Beyaz takım arasında büyük bir mücadeleye sahne oldu. Oyunu kazanan Siyah Takım oldu. Böylece haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Geçen hafta dokunulmazlık oyunlarında Siyah Takım kaybeden taraf olmuştu. Geçen hafta yarışmalarda çok zayıf görünen Siyah Takım, bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununu büyük bir farkla kazandı. Kıyasıya mücadele Siyah Takım'ın 10-5 üstünlüğüyle sona erdi.

ÖNCEKİ HAFTANIN DETAYLARI

Survivor 45. Bölüm 10 Nisan 2019 Çarşamba günü itibariyle TV8 ekranlarında canlı yayınladı.. Survivor Türkiye Yunanistan 2019 yarışmasının 44. Bölümünde araba ödülü oyununu kim kazandı? Ardından dokunulmazlığı kaybettiği için eleme hattına giren isimlerden hangisi elendi? İşte Survivor 10 Nisan 2019 Çarşamba etabının detayları:

10 NİSAN ÖDÜL OYUNU TOS İÇİN OYNANDI

10 Nisan Çarşamba günü ödül oyunu tost için oynandı. Oyunu Beyaz Takım kazandı.

ELEME

Haftanın ilk günlerinde dokunulmazlıkları kaybeden takımın elenecek ismi bu akşam belli olacak. Elenecek isim ya Melisa ya da Sude olacak. 

Survivor 9 Nisan 2019 elenen isim Melisa oldu. 

ARABAYI KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 44. Bölüm'de artık bir rutin haline gelen araba ödülü oyunu oynandı. Nikos ile Kyriakos'un finalinde yarıştığı araba kazanma ödülünde kazanan taraf Kyriakos Pelekanos oldu.

SEMBOL OYUNUNUN KAZANANLARI BELLİ OLDU

9 Nisan 2019 Sembol oyununu kazanan isimler ise kızlardan Sabriye, erkeklerden ise Hikmet oldu.

SURVİVOR 8 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 8 Nisan 43. Bölüm'de ödülü oynandı. Ödül olarak ise pizza kondu. Ödül oyununda Siyah ve Beyaz Takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Takımların amansız mücadelesinden galip gelen takım Beyaz Takım oldu. Hikmet'in de içinde bulunduğu Beyaz Takım, şu ana kadar düzenlenen yarışmaların çoğunu kazandı. Kazanmaya da devam ediyor. 

İkinci ödül oyununu ise Siyah Takım kazanmıştı. İkinci 'ödül oyunu' kahvaltı için düzenlendi. Oyunu Siyah Takım 10-5 önde bitirerek kahvaltıyı hakketti.

Survivor 8 Nisan 2019 etabında Hikmet ile Yusuf arasında uzun zamandır devam eden gerilim zirveye çıktı. İkili arasındaki gerilim adada huzursuzluklara neden oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı diskalifiye yöntemleriyle ilgili yeni açıklamalarda bulunarak, yöntemin değişebileceği sinyalini verdi.

SURVİVOR 7 NİSAN İLETİŞİM OYUNU

Survivor 42. bölüm iletişimi oyunu oynandı. İletişim oyununu kızlardan Büşka kazandı. Erkeklerden ise Atakan kazanan isim oldu. Büşra, yanında Seda ve Okay'ı; Atakan ise Yusuf ve Melisa'yı götürdü.

7 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 7 Nisan 2019 Pazar akşamı 42. Bölüm'de de dokunulmazlık oyunu oynandı. 41. Bölüm'de dokunulmazlık oyununu Beyaz Takım kazanmıştı. Bu akşam da Siyah ve Beyaz Takımlar kıyasıya bir mücadele sergiledi. Mücadele sonucunda 42. Bölüm dokunulmazlık oyununu kazanan takım Beyaz takım oldu. Böylece bu hafta elenecek isim Siyah Takım'dan olacak.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Siyah Takım'ın iki gün üst üste dokunulmazlık oyununu kaybetmesi üzerine eleme adayları da bu takımdan seçildi. Buna göre, Melisa ve Sude eleme adayları olarak belirlendi. Adaylardan Sude daha önce ödül oyunlarından birinde araba kazanmıştı. Sude, kendisini seçenlere tepki göstererek, araba kazandığı için adının yazıldığını savundu.

SURVİVOR 6 NİSAN ERZAK OYUNU

Erzak oyununda Türkiye ve Yunanistan takımlarından oluşan karma takımlar yarıştı. Siyah ve Beyaz olarak ayrılan takımlarda her iki ülkeden isimler karışık şekilde bulunuyor. Takımların isimleri Siyah ve Beyaz'dı. Haftanın ilk gününde yapılan yarışmada erzak oyununu Beyaz Takım kazandı.

6 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Siyah ve Beyaz Takımlar arasında 6 Nisan 2019 Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyunu da oynandı. Türkiye ve Yunanistan takımlarından karma şekilde oluşturulan Siyah ve Beyaz takımların kıyasıya mücadelesi geceye damgasını vurdu. Sonunda Beyaz Takım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. 6 Nisan dokunulmazlık oyunu Beyaz Takım'ın 10-7 galibiyetiyle neticelendi.

SURVİVOR GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Survivor Türkiye Yunanistan 2019'un geçen hafta düzenlenen etaplarında dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı kazanmış, elenen isim Yunanistan takımından olmuştu. 

Öte yandan ödül oyununda araba ödülünü de yine Türkiye takımından Sabriye kazanmıştı.

Ödül oyununda siyah ve beyaz takımlar arasında kıyasıya bir yarışma yaşandı. Ödülün sahibi Beyaz Takım oldu.

Survivor sembol oyununu Yusuf kazandı. Yusuf iki hafta boyunca dokunulmaz olacak. 

Kadınlarda ise sembol oyununu Büşra kazandı.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Aysun Her kese merhaba.Survivoru çokk seviyorum.Favorim Yusuf♡. Son olarak Azerbaycandan yazıyorum. Her kesi çooooookkkk seviyorum. BYE-BYE
Aysun Her kese merhaba.Survivoru çokk seviyorum.Favorim Yusuf♡. Son olarak Azerbaycandan yazıyorum. Her kesi çooooookkkk seviyorum. BYE-BYE