Şoförünü cezalandıran AK Partili belediye başkan yardımcısı Erdoğan karşıtı çıktı

Güngören Belediyesi'nde çekilen ve kamuoyunda büyük tepki çeken görüntülerle ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıktı. "Önünde kalkmayan şoförünü" tuvalet kapısında oturtarak gelen geçenin önünde kalkması cezası verdiği ileri sürülen belediye başkan yardımcısının aslında tam bir Erdoğan karşıtı olduğu anlaşıldı. Belediye başkan yardımcısının sosyal medyada daha önce Erdoğan aleyhindeki paylaşımları sosyal medyada elden ele dolaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şoförünü cezalandıran AK Partili belediye başkan yardımcısı Erdoğan karşıtı çıktı

Türkiye gündeminde bir anda bomba gibi düşen İstanbul Güngören belediyesindeki görüntülerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni detaylara göre, kamuoyunda büyük tepkilere neden olan görüntülere sebep olan kişi aslında tam bir Recep Tayyip Erdoğan karşıtı çıktı.

AK Partili Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, kendisini görünce ayağa kalkmayan partiliye verdiği ceza duyanları isyan ettirdi.

Önce AK Partili isimler, ardından sosyal medya AK Partili başkan yardımcısına ateş püskürdü. Veysel İpekçi isimli AK Partilinin yaptığı uygulamayı insani bulmayanlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Ancak verdiği insanlık dışı ceza Veysel İpekçi'nin ilk vukuatı değil. İpekçi'nin 2016 yılına kadar AK Parti ve Erdoğan karşıtı hakarete varan twitler attığı ortaya çıktı.

Buram buram AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı kokan twitler atan Veysel İpekçi'nin AK parti'nin içine nasıl ve kimin referansıyla girdiği ve nasıl belediye başkan yardımcısı olduğu ise daha şimdiden merak konusu oldu.

Veysel ipekçi'nin geçmiş tarihte attığı Erdoğan ve AK Parti karşıtı twitler:

Kaynak: Nethaber

Yorumlar