Saadet'in İstanbul adayı: Mağduriyet oluşturuldu, Erdoğan gidiyor, yerine yenisini hazırlıyorlar

Saadet Partisi'nin İstanbul Adayı Necdet Gökçınar, İstanbul'da bilinçli bir şekilde "mağduriyet oluşturulduğu"nu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine yeni birinin hazırlandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Saadet'in İstanbul adayı: Mağduriyet oluşturuldu, Erdoğan gidiyor, yerine yenisini hazırlıyorlar

Saadet Partisi'nin 23 Haziran 2019 Pazar günü İstanbul'da yapılacak büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde yeniden aday gösterdiği Necdet Gökçınar'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Gökçınar, İstanbul'da iptal edilen seçimle ilgili olarak, birileri tarafından bilinçli bir şekilde mağduriyet oluşturulduğunu belirterek bu mağduriyet aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerine yeni bir ismin hazırlandığını söyledi.

Gazeteci Çağlar Cilara'nın Youtube'daki özel kanalına konuşan Necdet Gökçınar, CHP'lilerin hiç de hoşuna gitmeyecek açıklamalarda bulundu.

Gökçınar, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bir mağduriyet oluşturuldu, oldu demiyorum, oluşturuldu. Bu işler nerelerde tezgahlanıyor? Erdoğan gidiyor, yerine yenisini hazırlıyorlar"

NECDET GÖKÇINAR'IN KONUŞMASININ TAM METNİ ŞURADA:

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

ihsan bunu ilk gün yazdık iç ve dış hain mihrakların projesi İmamoğlu dedik 5 sene sonra Erdoğan yerine hazırlanıyor dedik tedbir alınsın dedik