Rizespor Başkanı çıldırdı: Silahım olsaydı hakemi vururdum

Galatasaray ile Rizespor arasında oynanan maçtan sonra tartışmalar bitmedi. Rizespor Başkanı, yanımda silah olsaydı katil olabilirdim, diyerek hakeme isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Rizespor Başkanı çıldırdı: Silahım olsaydı hakemi vururdum

Spor Toto Süper Lig 'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal kendisine yöneltilen "Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusuna "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder." diyerek cevap verdi.

Tartışmalı pozisyonların yaşandığı maçta son bölümde yedikleri golle sahadan mağlup ayrılan Rize’de başkan Hasan Kartal, hakem Serkan Çınar'a tepki göstererek, “Bu terbiyesizler nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak. Böyle bir şey olur mu? Galatasaray camiası büyük camia, bizi yensin, şampiyon olsun bize ne! Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor” dedi.

Rizespor üzerinde oyunlar oynandığının altını çizen Hasan Kartal, “Benim gözümle gördüğüm şey şu, orada bir penaltı yok. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var ancak Rize bunları yemez, Rize bir bütündür” şeklinde konuştu.

Yorumlar