Prens Selman ve Cemal Kaşıkçı'nın oğlu göz göze

Suudi Arabistan konsolosluğunda katledilen Cemal Kaşıkçı'nın oğlu Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ile görüştü. İkilinin selamlaşma anı kameralara böyle yansıdı

Google Haberlere Abone ol
Prens Selman ve Cemal Kaşıkçı'nın oğlu göz göze

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkansolosluğu'nda katledildikten sonra cesedi de ortadan kaldırılan Cemal Kaşıkçı'nın Medine'deki ailesi Kraliyet tarafından Sarayda ağırlandı. Ağırlanan aile fertleri arasında Cemal Kaşıkçı'nın oğlu da bulunuyordu. Kaşıkçı'nın oğlu ile Prens Selman'ın göz göze geldiği o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Öte yandan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından yapılan açıklamada, "Sorumluluklarını yerine getirmeyenlerden hesap sorulacak" denildi.

Öte yandan Kral Selman'ın Kaşıkçı ailesini makamında kabul ettiği belirtilirken, görüşmeye Prens Muhammed bin Selman'ın da katıldığı ifade edildi.

Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesinde en çok Prens Selman işaret edilmişti. Birçok yorumcu ve siyasi analizci cinayetin Prens Selman'ı işaret ettiğini belirtmişti. Suud Kralı Selman'ın Prens Selman'a yakın birçok ismi Kaşıkçı cinayeti nedeniyle görevden alması da bu yöndeki şüpheleri daha da güçlendirmişti.

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar

hakan " ne arabin yuzu nede samin uzumu " arap demek dunyanin en bozuk soyuna ve gnlerine sahip henuz gelisimini tamamlamamis insanimsi varliklar demektir