Metin Feyzioğlu'dan 'operasyon karşıtları'na cevap

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Afrin operasyonuna karşı çıkan bildiriye imza atan isimlere, "O mektubu Kandil'e gönderin" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Metin Feyzioğlu'dan 'operasyon karşıtları'na cevap

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, AK Partili milletvekillerine Afrin’e yönelik harekatın durdurulması için mektup yazan 170’i aşkın isme “O mektubu Kandil’e gönderin” diye tepki gösterdi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğu, Zeytin Dalı Harekatı’nın operasyon merkezlerinden Kilis’te Afrin’den atılan füzelerle tahrip olmuş evleri ziyaret etti. Feyzioğlu Kilis Barosu’nda düzenlediği basın toplantısında  “DAEŞ’ten temizlendiği söylenen yerlerden PKK saldırıyor. Müttefikimiz olması gereken batılı güçler, tarafından PYD diye pazarlanmaya çalışılıyor. PKK ve PYD aynı yapının parçalarıdır. TSK Afrin’e girmiştir. Kahraman ordumuzun muzaffer olması için milletçe arkasında durmak zorundayız” dedi. 

Metin Feyzioğlu,  170 tanınmış ismin Afrin’e yönelik harekatın durdurulması için AK Partili milletvekillerine yazdıkları mektuba ilişkin de şunları söyledi: “O mektubun adresini değiştirin. Kandil’e gönderin. Kilis’e bombalar yağdıran Reyhanlı’ya bombalara yağdıran Kandil’e o mektubu yazın. TSK meşru savunma hakkını kullanmaktadır. Buna kararlı olan devletini milletvekillerine savaş istemiyoruz mektubu yazmayınız. Aydın olmak bu değildir. Üzüldüm bu mektubunuza. Bu mektubun muhatabı bir eli yağda bir balda olan Kandil’deki uyuşturucu baronlarına yazın. İnsanları acımasızca ölüme gönderen emperyal güçlerin maşalarına yazın. O zaman hepiniz gerçek aydın gibi görelim.”

Yorumlar