Mado'dan ahlaksız video ile ilgili açıklama

Mado, İstanbul'da bir şubelerinde çekildiği ileri sürülen "ahlaksız video" ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, videonun kendi mekanlarıyla alakalı olmadığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Mado'dan ahlaksız video ile ilgili açıklama

Sosyal medyada dolaşan bir "ahlaksız video"nun MADO iş yerlerinden birinde çekildiği ileri sürülüyor. Konuyla ilgili MADO'dan açıklama geldi.

İstanbul’da bulunan bir şubelerinde yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılan video ile ilgili açıklamada şunlar ifade edildi, “Şu sıralar sosyal medyada MADO markası ile ilişkilendirilen ahlaksız ve bir o kadar da markamızı zedeleyici bir video paylaşılmaktadır. İstanbul’daki bir mekanda yaşanan olayın MADO’ya bağlı herhangi bir mağazada gerçekleşmediği ve kişilerin MADO ile hiçbir ilgisi olmadığının altını önemle çiziyoruz. Konuyla ilgili tek bağlantı, olayın geçtiği mekan ile aynı binada bulunmamızdır. Hukuki süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

MADO'ya atfedilen videoda iki kişinin "cinsel ilişkiye" girdiği görülüyor. Sosyal medyada yayılan ve MADO olduğu ileri sürülen mekanda görüntülenen iki kişi, güpe gündüz, çevredekilere aldırmadan "ahlaksızca" davranışta bulunuyor.

MADO video ile ilgili açıklamasında, mekânın farklı bir iş yeri olduğunun altını çizdi. Görüntülerdeki mekanın da MADO'nun üst katında yer alan bir iş yerine ait olduğu görülüyor. Ancak görüntülerin MADO'ya aitmiş gibi servis edilmesi bilinçli bir plan olduğu düşüncesini akıllara getiriyor.

Görüntülerin Ataköy Marina'da çekildiği ileri sürülüyor.

Yorumlar