'Kur'an'ı öpmek yetmez, içindekilere uymak gerek'

Göreve 'Kur'an-ı Kerim'i öperek başladıktan sonra Suriyelilere verilen bir lokma ekmeği çok görerek kesen CHP'nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a Ağrı'dan ders gibi cevap geldi. CHP'li belediyenin istemediği Suriyeliler'i Ağrı'ya davet eden Savcı Sayan, "Bir lokma ekmeğimizi paylaşırız. Kur'anı öpmek yetmez, içindekilere uymak gerekir" diyerek CHP'ye ders verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Kur'an'ı öpmek yetmez, içindekilere uymak gerek'

'Bolu Belediyesi'nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması' talimatı veren CHP'li Başkan Özcan'a ilk tepkiyi "Bolu’daki Suriye’lileri Ağrı’ya bekliyorum." diyerek Savcı Sayan gösterdi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, aday gösterildiği CHP'den Bolu Belediye Başkanlığı'na seçilip mazbatasını alarak göreve başlayan Tanju Özcan, kampanya dönemindeki vaatlerinden olan 'Bolu Belediyesi'nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması' talimatını verdi.

Bu açıklamalarından sonra tepki çeken CHP'li Başkan'a yanıt Savcı Sayan'dan geldi.

Savcı Sayan

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından, "Bolu’daki Suriye’lileri Ağrı’ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kur-an'ı öpmek yetmez içinde yazanlara da uymak gerekir..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar