Cübbeli Ahmet Hoca: Bedava götürseler Uzay'a giderim

Cübbeli Ahmet Hoca, Uzay ile ilgili açıklamalarının sorulması üzerine, "Ben de diyorum ki kıyamet dünya ile alakalı değil. Bütün alem ile alakalı. Uzay sisteminin tümü birden patlıyor. Mars'a masraf etmen neden, bunu uydu için demiyorum. Ben bedava olsa uzaya giderim. Ama param yok. Bedava varsa götürsünler geleyim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cübbeli Ahmet Hoca: Bedava götürseler Uzay'a giderim

Cübbeli Ahmet uzaya çıkmayın yönünde yaptığı açıklamalarla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te Veyis Ateş'e konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, "Ben de diyorum ki kıyamet dünya ile alakalı değil. Bütün alem ile alakalı. Uzay sisteminin tümü birden patlıyor. Mars'a masraf etmen neden, bunu uydu için demiyorum. Ben bedava olsa uzaya giderim. Ama param yok. Bedava varsa götürsünler geleyim." dedi. 

Cübbeli Ahmet, "Uzaya uydu fırlatacaksan oradan burayı buradaki cinayeti terörü görüyorsan tabii bunu yap. Kıyamet kopacaksa biz Mars'tan su  buluruz diyor. Kıyamet bizi es geçer diyor. Ben de diyorum ki kıyamet dünya ile alakalı değil. Bütün alem ile alakalı. Uzay sisteminin tümü birden patlıyor. Mars'a masraf etmen neden, bunu uydu için demiyorum. Sen bunun için masraf etme. Ben bedava olsa uzaya giderim. Ama param yok. Bedava varsa götürsünler geleyim." ifadesini kullandı.

CÜBBELİ AHMET KİMDİR?

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut ünlü kimdir? Cübbeli Ahmet 27 Şubat 1965 tarihinde dünyaya geldi. Ahmet Mahmut Ünlü Türk vaiz ve hafızdır. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir. Resaili Ahmediyye ismiyle değişik konularda yayınlanmış birçok risalesi bulunan Ahmet Mahmut Ünlü yazdığı kitaplarla ve verdiği vaazlarla tanınmaktadır.

İslâm dinini Ehl-i Sünnet anlayışına göre yaşamak gerektiğini savunur. Özellikle İstanbul dışındaki mekânlarda vermiş olduğu vaazlar, yoğun ilgi görmekte ve izdihamlara sebep olmaktadır. Verdiği vaazlardaki bazı ifadeler internetteki komik videolar arasında yer almıştır ve tıklanma rekorları kırmıştır.

Yorumlar