Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

Soğuk hava ve kar yağışının başlamasıyla birlikte belediyelerde çalışmalarına hız verdi. Öte yandan belediyelere ait sosyal medya hesaplarında yer alan atışmalarda okuyanları gülümsetti.

Google Haberlere Abone ol
Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

Kar yağışı ve soğuk havalar ülkenin yüksek kesimlerinden kendini hissetirmeye başladı. Kar yağışlarının bazı illerde kendisini göstermesiyle belediye ve karayolları ekipleride kış hazırlıklarına başladı.

Kış hazırlıklarına başlayan Sivas, Erzurum, Nevşehir, Niğde ve Rize belediyeleri ise sosyal medyadan yaptıkları göndermeli paylaşımlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

İl belediyelerinin sosyal medya hesaplarında soğuk hava ve karla ilgili yapılan paylaşımları okuyucular önce parodi hesaplar zannetti. 

Kış hazırlıklarına başlayan Niğde Belediyesi, Twitter üzerinden "Dostlar, düşüp yaralanmayın diye kaldırımlarımızı temizledik. Komşu, biz kış temizliğine başladık. Ya sen başladın mı Nevşehir Belediyesi?" paylaşımı yaparak Nevşehir Belediyesini de etiketledi.

Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

NEVŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YANIT

Nevşehir Belediyesi ise belediye hesabını etiketleyerek tweet atan Niğde Belediyesine cevaben, "Kış temizliğine biz de başladık kanka. Gece boyunca kar yağdı. Temizliği hiç bırakmadık. Sende durumlar nedir Sivas Belediyesi?" paylaşımında bulundu.

SİVAS BELEDİYESİ'NDEN ERZURUM BELEDİYESİ'NE

Sivas Belediyesi, sosyal medya hesabından, "Biz kışa her zaman hazırız. Soğuğa sormuşlar, 'Nerelisin?' diye, 'Aslen Erzurumluyum ama Sivas'ta oturuyorum.' demiş. Erzurum Belediyesi ne yaptı acaba?" paylaşımını yaptı.

Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

Erzurum Belediyesi de sosyal medya hesabından, "Gardaş seninki de söz mü? Temmuz ayında bile kar yağışı görmüş bir şehir olarak biz hep hazırız. Erzurum'a kar yağınca Rize üşür derler, siz ne ettiniz Rize Belediyesi?" cevabını verdi.

RİZE BELEDİYESİ'NDEN BİNGÖL BELEDİYESİ'NE PAS

Rize Belediyesi ise sosyal medya hesabında, "Türkiye'nin en fazla yağmur alan şehriyiz. Haftada iki kere yağmur yağar. Biri 3, diğeri 4 gün sürer. Evelallah antrenmanlıyız. Kar bize ne etsun? Sende durumlar nedir Bingöl Belediyesi?" paylaşımında bulundu.

Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

BİNGÖL BELEDİYESİ PASI BURSA'YA ATTI

Rize Belediyesi'nin attığı tweete karşılık Bingöl Belediyesi ise "Kar berekettir, kış ayının sembolü olan kar, kadim şehrimizin yüksek kesimlerine düştü... Elhamdülillah bizlerde antremanlıyız. Tüm hazırlıklarımızı gördük, beyaz esaretii bolluğuyla, bereketiyle bekliyoruz. Sizlerde durum nedir @bursabuyuksehir" şeklinde tweet atarak Bursa Büyüşehir Belediyesi'ni etiketledi.

Belediyelerin sosyal medyadaki 'atışması' gülümsetti

Niğde Belediyesi'nin paylaşımıyla başlayan atışma sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Yorumlar