Bahçeli'den Metin Akpınar'a çağrı

MHP lideri Devlet Bahçeli Metin Akpınar'a çağrıda bulundu. Yaptığı açıklamada Bahçeli, Metin Akpınar'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Metin Akpınar'a çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili konuştu. Bahçeli "Konuşmalar çok hoş bir şey değildi. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar. Milletimden özür diliyorum demesini istiyorum" dedi.

Devlet Bahçeli, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili açıklama yaptı.

Ankara'da gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, televizyon ekranından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı darbe ve ölümle tehdit eden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili konuştu. Bahçeli, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Halk TV'nin programlarını yakinen takip ediyorum. Uğur Dündarbeyin programını yakinen takip ediyorum. Eleştiri yapmak hakkımız var diyorlar ben de kullanmak istiyorum. Halk Arenası programı oldukça sulandırılmıştır konuşma esasını kaybetmiştir kim halkı ne kadar güldürürse o kadar alkış alacağı kanaatiye iyi konuştuğunu zannetmektedir. İsterlerse bir gün burada Halk TV'nin Arena'sında neler alaya alındı alkışlar oy getirir mi bunları tartışmakta yarar var. Konuşmalar çok hoş bir şey değildi. Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar.

Metin Akpınar şu tabloyu Mussolini’nin ayaklarından asıldığı fotoğraf. 21’inci yüzyılda 2023 yılında 1945’i örnek göstererek eleştiri yaptı. Bu eleştiri değildir. Metin Akpınar gibi bir sanatçının bu duruma düşmesi kötü bir örnek teşkil etmiştir. Hem demokrasiye hem de kendisine yazık etmiştir. Böyle bir örnek olmaz. Metin Akpınar beyin Halk TV’ye çıkıp beş dakikalık bir konuşma yapmasını istiyorum. Ben yanlış bir örnek verdim bu örnek yanlıştır. Bu benim gafletimdir cehaletimdir demesi lazımdır. Milletimden özür diliyorum demesini istiyorum. Bu örneklerle Türkiye’yi bir yere vardıramazsınız."

Yorumlar