Akşener'den CHP'lileri kızdıracak açıklama: Ben bakanken VIP'den ailemle geçemedim

CHP adayının Ordu Havalimanı'nda VIP'den geçme ısrarıyla ilgili konuşan Meral Akşener, bakanlık yaptığı dönemde ailesini VIP'den geçiremediğini belirterek, "VIP'den geçsen ne olur, geçmesen ne" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Akşener'den CHP'lileri kızdıracak açıklama: Ben bakanken VIP'den ailemle geçemedim

CHP adayının Ordu Havalimanı'nda VIP salonunu kullanma ısrarıyla ilgili tartışmalar devam ederken, CHP'yi üzecek bir açıklama ortağı Meral Akşener'den geldi. 

Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda VIP salonuna alınmamasına ilişkin konuşan Akşener, “Biz VIP'lerde doğmadık. Ben eski İçişleri Bakan ve 5 dönem milletvekilliği yapmış biri olarak ve meclis başkan vekilliği görevini yürütmüş biri olarak VIP'ye aile fertlerimin alınmadığı bir dönemden geçtim. Halkın arasında olmak ve uçağa binmek çok daha iyi. Ama işte VIP'nin arkadaşlar gözünde ne kadar önemli hâlâ geldiğini görüyoruz. Bu saray var ya bu saray. Dün bunlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yapıldı. Aynısını o da yaşadı. Tarih tekerrürden ibarettir. Erdoğan bunlara çok daha dikkat ederdi eskiden kendisi de yaşadığı için ama bugün kraldan çok kralcıların yürümesine müsaade eden ruh hali de saraydandır. Saray yeni değerler üretir, yeni bürokrasi üretir, yeni yaşam tarzı üretir. Faturayı İstanbul halkına kesmek yerine aslında saraydaki sisteme kesmesi lazım Erdoğan'ın. Ayıp. VIP'den geçsen ne olur, geçmesen ne olur. VIP'den geçmek İmamoğlu'na kuş kondurmaz, VIP'den geçmediği için de itibarında bir kötülük olmaz. Bana da yapıldı aynısı Vali Yardımcıları yapmıştı ve ben onları bakanıydım düşünün. Bu da geçer yahu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar