Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil yaş farkı kaç?

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olduğu belirtilen Gülseren Ceylan'ın kim, nereli, kaç yaşında olduğu soruları magazin dünyasında merakla soruluyor. Erbil ile Ceylan'ın yakında evlenecekleri söylentisi ünlüler dünyasında konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil yaş farkı kaç?

Gülseren Ceylan kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları merakla soruluyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in adı şimdilerde Gülseren Ceylan ile anılıyor. İddiaya göre ikili yakında evleniyor. Hal böyle olunca da magazin dünyası merakla Ceylan'ın özel hayatını soruyor.

MEHMET ALİ ERBİL GÜLSEREN CEYLAN YAŞ FARKI KAÇ?

Mehmet Ali Erbil, "66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm yani" açıklamasını yapmıştı. Erbil 66 yaşında, Gülseren Ceylan ise 26 yaşında. Aralarındaki yaş farkı 40. 

Gülseren Ceylan kimdir? Mehmet Ali Erbil'in sevgil
Gülseren Ceylan kimdir? Mehmet Ali Erbil'in sevgil

 

Temmuz ayında Haberler.com'a yaptığı açıklamada "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" diyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 42 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldı. Erbil, genç aşkıyla poz vererek ilişkisini ilan etti.

Daha önce 5 kez nikah masasına oturan 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan evlilik iddiasına sessiz kalan ünlü şovmen, Instagram hesabından genç sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak ilişkisini ilan etti. Fotoğrafta genç kadının bacağının Erbil'in bacağının üstünde olması da dikkatlerden kaçmadı.

Gülseren Ceylan kimdir? Mehmet Ali Erbil'in sevgil
Gülseren Ceylan

 

Gülseren Ceylan'ın hayatı hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan kim? Kaç yaşında, nereli? Gülseren Ceylan instagram, tiktok hesabı nedir?

"ANDROPOZA GİRMEDİM, CİNSELLİĞİM DEVAM EDİYOR" DEMİŞTİ

Mehmet Ali Erbil, Haber Bahane programında yaptığı özel hayat açıklamasında "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

GÜLSEREN CEYLAN İNSTAGRAM HESABI NE?

Ceylan, instagramda "@gulscey" kullanıcı adı ile bulunuyor.

Gülseren Ceylan, Tiktok'ta "@gulserenceylann5" kullanıcı adı ile yer alıyor.

 

Yorumlar