Bahçeli: CHP'ye diyorum ki çadır tiyatronuzu Kandil'de kurun

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP ve HDP'li yöneticilerin "çadır tiyatrosu" kardeşliğine tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca "Hafter'in diretmesine ve masandan kalkmasına rağmen ateşkesin sürmesi umut ve güven vericidir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çadır tiyatronuzu ya Kandil'de kurun ya da...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Terörist Demirtaş’ın Devran isimli sözde kitabından tiyatro oyunu çıkarıp buna övgü düzenler bu milletin ruh köküne yabancı olanlardır. CHP’ye diyorum ki, çadır tiyatronuzu ya gidin Kandil’de kurun ya da Pensilvanya’ya açın. Emin olun kapalı gişe oynatırsınız, hasılat rekorları kırarsınız. Fakat Müslüman mahallesinde salyangoz satmayın, satmaya kalkışmayın, zira sattırmayız, müsaade etmeyiz." dedi.

LİBYA'DAKİ ATEŞKES KONUSU

Rusya'da devam eden Libya görüşmelerine değinen MHP lideri Bahçeli, "Hafter'in diretmesine ve masandan kalkmasına rağmen ateşkesin sürmesi umut ve güven vericidir." dedi.

 Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: Düşmemizi bekleyenler Allah'ın izniyle kurumuş ağaca dönecekler. Daha çok bekleyecekler. Kurnazların, kunduzların, kuklacıların, sahte kurtarıcıların hevesleri kursaklarında kalmaya mahkumdur.

Eğer yürek yemedilerse eğer meydanı boş zannetmedilerse kurt pençesiyle kendilerine gelip arkalarına bakmadan kuytu yerlere saklanacaklardır.

MHP üzerinde hesap yapılmaz. Sağlığım üzerinden spekülasyona yeltenenler kötü temennilerini şifreli mesajlarla servis edenler bilsinler ki biz şer kişilere değil edepli gönüllere bakarız.

Haklı mücadeleden dönenlerin akıbeti uçurumdur. Karanlık ilişkilerimiz yoktur ki başımızı öne eğip mahcup olalım. Kötü sözler muhataplarına aittir. Hiç kimse bize, bizi anlatmasın. Biz birbirimizi biliriz. Hasımları da bilir, hafızamıza not ederiz. Kötü düşünceler sahiplerine aynen dönecektir.

Davamız hak, hakikat davasıdır. Biz Türkiye sevdalısıyız. Hafter'in diretmesine ve masandan kalkmasına rağmen ateşkesin sürmesi umut ve güven vericidir.

"CHP KİMİN TARAFINDA?"

CHP kimin tarafındadır. Doğu Akdeniz'deki varlığımızdan Yunanistan, Hafter, Sisi rahatsız. Kılıçdaroğlu da rahatsız. Bu CHP'de hayat yokturi İP'te de umut yoktur. CHP, itimat, itibar ve inandırıcılığını kaybetmiştir.

Vatan ve bayrak sevgisi siz yoldan çıkarmaz aksine yola getirir. Türkiye atak ve aktif dış politika ile söz hakkını sabırla kullanmış, nihayetinde sabrının meyvelerini toplamıştır. Türkiye doğru zamanda doğru politikalarla konum almıştır, Akdeniz'deki ezberler bozulmuştur.

Yorumlar