Göz makyajı nasıl yapılır?

Göz makyajı nasıl yapılır , gölgeli makyaj nasıl yapılı , göz makyajı nasıl yapılır

Google Haberlere Abone ol
Göz makyajı nasıl yapılır?

Göz makyajı nasıl yapılmalıdır?

Kömür gri şeklinde toz farı, göz kapağının üzerine önce çizgi halinde sonra gölgeli dağıtarak uygulamak için orta boyda yuvarlak bir far fırçası kullanılmalıdır. Ardından alt kirpik diplerinize farı küçük dokunuşlarla çok yaymadan uygulayın.

Yumuşak uçlu bir siyah kalem ile, üst kirpik diplerinize çizgi halinde çekin. Parmak ucunuzla çizginin üzerinden çok hafif geçerek, yayın.

Sert bir far fırçası ile alt kirpik çizgisine gölge yapın.

Gözünüzün iç kısımlarına gümüş gri tonlarında far sürün, bu sayede tüm göz aydınlanacaktır.

Kirpiklerinize hacim veren siyah maskarayı bolca uygulayın.

Fazla gölgeleri silin

Makyajınızı dağıtmadan gölge hatalarından kurtulun. Kulak çubuğu yardımıyla fazla boyanmış bölgenin üzerinden hafifçe geçin. Bu şekilde makyajınızı bozmadan fazlasını almış olursunuz.

Modern bir hava kat

Menekşe , dumanlı göz makyajına modernlik kazandırıyor. Göz kapakları üzerine soluk mor gölgeler, göz kapağının kıvrım yerine koyu erik rengi uygulayın. Siyah bir far veya kalemle alt ve üst kirpik diplerine çizgi çekin.

Hızlı ve etkili

Fazla vaktiniz yoksa dumanlı göz makyajı yapmanın en basit yolu göz kalemi kullanmaktır. Göz kalemimi sürün. Ardından sünger ya da pamuk yardımıyla fazlalıkları iyice dağıtın. Çok kolay ve dumanlı makyaja sahip olacaksınız. 

Yorumlar