Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

TRT 1'in sevilen dizisinde ayrılık rüzgarları esti. Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıld

Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Gönül Dağı dizisi 11 Eylül Cumartesi günü itibariyle yeni sezona başladı. Dizinin ilk bölümünde seyirciyi üzen bir takım gelişmeler yaşandı.

Dizinin izleyicileri Serdar’ın Gönül Dağı’ndan ayrılıp ayrılmadığını merak ediliyordu.

Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?
Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Utku Ateş, ‘Arkadaşlar bir süredir tüm yazdıklarınızı okuyorum ve hepsi benim için çok değerli fakat bazen ne yazık ki güzel şeylerin bitmesi gerekiyor.’ dedi.

Gönül Dağı dizisine Serdar karakteri veda etti. Utku Ateş, "Arkadaşlar bir süredir tüm yazdıklarınızı okuyorum ve hepsi benim için çok değerli fakat bazen ne yazık ki güzel şeylerin bitmesi gerekiyor. Bu yolculuk sürecinde başından beri hep destek olan siz değerli izleyicilerimize, başta partnerim @zumre.megreli olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma, senaristlere, yönetmenlere ve bütün ekibe teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın" açıklamasını yaptı.

GÖNÜL DAĞI SERDAR KİMDİR? (UTKU ATEŞ KİMDİR?

Utku Ateş, 1 Ocak 1990, İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu. Ayrıca Akademi 35,5 Temel Oyunculuk Atölyesinde eğitim aldı.

Oyunculuk kariyerine ilk kez Kurt Seyit ve Şura dizisi ile adım atmıştır. Star TV ekranlarında yayınlanan kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncuların yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde dizi final yapana kadar yer aldı.

Utku Ateş, 2019 yılında Kuzgun dizisi kadrosunda yer aldı.


 

Yorumlar