Gönül Dağı Hamdi kim? Hamdi karakterini kim oynuyor?

Gönül Dağı dizisinin "Hamdi" karakterini canlandıran Burak Haktanır diziye geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Hamdi diziye geri döndü

Gönül Dağı dizisinin "Hamdi" karakteri diziye geri dönüş yaptı. Daha önce birkaç bölümde yer aldıktan sonra diziden ayrılan Hamdi yeni sezonda geri dönüyor.

GÖNÜL DAĞI HAMDİ KİMDİR?

Gönül Dağı Hamdi karakterini Burak Haktanır canlandırıyor. Burak Haktanır, daha önce senaryo gereği hapse girerek ayrıldığı Gönül Dağı dizisine geri dönüyor. Haktanır, dizide hapisten çıkan Hamdi rolünü oynayacak.

Gönül Dağı Hamdi kim? Hamdi karakterini kim oynuyor?
Gönül Dağı Hamdi (Sağda)

 

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, 4. sezonuyla yayınlanmaya başladı. Daha önce diziye veda eden Burak Haktanır ise ekibe yeniden dahil oldu.

HAPSE GİREREK KADRODAN AYRILMIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Köprü Film'in Eskişehir'de TRT için çektiği Gönül Dağı dizisi, 6 yıllık zaman atlamasıyla sezona başladı. Dizinin 107. bölümünde bir sürpriz yaşanacak. Eski kadroda yer alan Burak Haktanır ekibe katılacak. Geçmiş bölümlerde Hamdi karakterine hayat veren oyuncu senaryo gereği hapse girmiş ve ekipten ayrılmıştı. Şimdi Hamdi fenomen diziye geri dönüyor. Hapisten çıkıp tekrar kasabaya gelen karakterin değişimi seyirciyi şaşırtacak.

Yorumlar