Gerçeğin Peşinde 30 Nisan Canlı İzle | SON BÖLÜM TEK PARÇA

Gerçeğin Peşinde 30 Nisan Canlı İzle. Gerçeğin Peşinde 30 Nisan canlı yayında kayıp olan Hasret Çolak bulundu. 15 gündür kayıp olan Hasret Çolak canlı yayında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Gerçeğin Peşinde 30 Nisan Canlı İzle

Gerçeğin Peşinde 30 Nisan canlı yayında 15 gündür kayıp olan Hasret Çolak bulundu. Polise gidip ifade veren Hasret Çolak ben kendi isteğimle gittim diyerek ifade verdi. Hasret'in ağabeyi canlı yayında bizde onu nüfusumuzdan sileceğiz, evlatlıktan reddediyoruz dedi. İnci Ertuğrul bu sözler üzerine fevri hareket etmeyin dedi. Öfke ile karar vermeyin diyen İnci Ertuğrul uyarılarda bulundu.

17 yaşındaki Döndü Karaçoban'ın nerde olduğu bulunmaya çalışıldı. Giderken yanına nüfus cüzdanını alan Döndü aniden ortadan kayboldu. Adem Bey aileye yardım ettiğini söyliyor. Eşi istemediği halde sürekli Döndü'lerin evine giden Adem Bey eşi istemediği halde o eve gidip gelmeye devam etti. Aile tek şüpheli olarak Adem Bey görülüyor. Döndü Karaçoban'ı Adem Bey'in kaçırdğı düşünülüyor. Adem'in eşi kocasına güvendiğini söylediği halde binasında Döndü'yü aradı. İnci Ertuğrul ise madem eşine güveniyorsun neden Döndü'yü evinde aradın sorusunu sordu.

9 .gün olmasına rağmen İbrahim Ay'a ne oldu merak edildi. İbrahim Ay'ın başına gelenler canlı yayında aydınlatılmaya çalışılıyor.

Döndü Karaçoban'ın başına neler geldi Gerçeğin Peşinde canlı yayında çözülmeye çalışıyor.

Ayrıca ikinci çözülmeye çalışan olay ise kayıp olan Hüseyin Bey. Hüseyin beyin başına neler geldi,  Gerçeğin Peşinde canlı yayında bulunmaya çalışıyor.

GERÇEĞİN PEŞİNDE PROGRAMI

Yapımcı: Bloom Medya

Sunucu: İnci Ertuğrul

Yayın günü: Hafta İçi Her Gün

Uzmanlar:  Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey

GERÇEĞİN PEŞİNDE CANLI İZLE

Yorumlar

Muhammed Döndü KARAÇOBAN, inşallah yaşıyordur.Allah tüm kayıpların her zaman yar ve yardımcısı olsun.
Muhammed Allah tüm kayıpları korusun, onları sevenlerine ve sevdiklerine bağışlasın.