Gençlik Merkezlerinde yeni yıl coşkusu

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençlerle birlikte yeni yılı kutladı.Büyükdere Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Büyükdere ve Emek...

Google Haberlere Abone ol
Gençlik Merkezlerinde yeni yıl coşkusu

Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençlerle birlikte yeni yılı kutladı.

Büyükdere Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Büyükdere ve Emek Gençlik Merkezlerinden gençler, çeşitli sivil toplum örgütleri, toplum gönüllüsü gençler ile üniversitelerin kol ve kulüplerinden temsilciler katıldı. Şarkılar söyleyen, sessiz sinema oynayan, karaoke ve çeşitli danslar yapan gençler, mutlu bir gün geçirdi.

Kutlamaya katılan Başkan Kurt, bütün gençlere başarılar diledi. Başkan Kurt, “Umarım hepiniz sınıfları geçersiniz, hayırlı işler bulursunuz. Huzur içinde bir Türkiye ve dünya istiyoruz. Barış, kardeşlik, dostluk olsun yeni yılda. Birbirinizi sevin, birbirinizle iyi arkadaş olun. Burayı daha da hareketli hale getirelim. Buradaki etkinliklere aktif olarak katılın. Arkadaki halk merkezimizi de ziyaret edin. Birlikte bir şeyler üretelim” dedi.

Yorumlar