Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı

Gelinim Mutfakta yeni haftanın ikinci günü 11 Şubat 2020 Salı günü ekranlara geldi. Gelinim Mutfakta bugünün kazananı kim oldu. Gelinim Mutfakta puan durumu ne oldu, çeyrek altını kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2020 Salı günü ekranlardaki yerini aldı. Gelinim Mutfakta puan durumu ne oldu? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalide ve gelinlerin kıyasıya rekabeti devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasına dün yeni yarışmacılar Gülşah gelin ve kayınvalide Emine hanım dahil olmuştu. Emine hanım gelinin şimdiye kadar sadece 2 kere yemeğini söylemesine rağmen daha ilk günden gelinin tabağını bularak gelinine 5 puan verdi. Peki bugün hangi kaynana hangi geline kaç puan verecek? Gelinim Mutfakta 11 Şubat Salı puan durumu ne, günün birincisi, çeyrek altını hak eden gelin kim oldu? İşte detaylar

İÇİNDEKİLER

1. Gelinim Mutfakta Puan Durumu (11 Şubat 2020 Salı )

2. Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

3. Gelinim Mutfakta Canlı İzle

4. Gelinim Mutfakta Günün Yemeği

 

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün yine birbirinden renkli anlara sahne oldu. Gelinim Mutfakta Son Bölümde günün birincisi olarak çeyrek altını kazanan gelin Burçin olmuştu. Kayınvalide Özden Hanım Gelini Burçin'i birinciliğe taşıdı. Yeni yarışmacılar ise gösterdikleri performans ile rakiplerini ve izleyicileri şaşırtmıştı. Bakalım bugün Gelinim Mutfakta puan durumu ne olacak, günün birincisi olup çeyrek altını kim kazanacak?

11 ŞUBAT SALI GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 11 Şubat Salı günü puan durumu şöyle oldu;

Detaylar Geliyor...

  Burçin Dilara Nihan Gülşah
Gönül Kaynana  x  x  x  x
Nurcan Kaynana  x  x  x  x
Özden Kaynana  x  x  x  x
Emine Kaynana  x  x  x  x
Toplam Puan Durumu  x  x  x  x

 

gelinim mutfakta kim birinci oldu, puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU, ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Kaynanalar puanlamalarını yaptıktan sonra Gelinim Mutfakta Günün Birincisi belli oldu. Günün birinci olup çeyrek altını kazanan gelin birazdan belli olacak. 

Gelinim Mutfakta Yorumlarınızı yazımızın altına yapabilirsiniz...

 

Detaylar Geliyor...

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi hergün Fatih Ürek'in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kanal D Canlı yayında ekranlara gelen Gelinim Mutfakta Canlı İzlemek için tıklayın.

Gelinim mutfakta kim birinci oldu

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN YEMEĞİ

Bugün Gelinim Mutfakta gelinlerinin yapacakları yemek birazdan Fatih Ürek tarafından açıklanacak.

 Kaynak: sonhaberler.com

Yorumlar