Gelinim Mutfakta 24 Nisan puan durumu, kim birinci oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 24 Nisan puan durumu, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölüm kim kazandı, gelinim mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta canlı izle, 24 Nisan Cuma puan durumu ne oldu?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 24 Nisan puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Nisan puan durumu ne oldu? Geçen hafta Yağnur ve Burçin arasında gidip kalma konusunda rekabet yaşandı. Gelinim Mutfakta haftalık puanlarına göre Yağnur ve Burçin gelinden birisi son gün puanları ile eleme durumu belli oalcaktı. Sonuçta yarışmaya veda eden isim Burçin oldu. Haftanın birincisi ise Hatice gelin oldu. Gelinim Mutfakta Kim birinci oldu, kim elendi?  Gelinim Mutfakta 24 Nisan Cuma puanları ve merak ettiğiniz tüm diğer soruların cevabı yazımızda. Burçin gelin ve Özden kaynanadan boşalan masaya Elif gelin ve Çiğdem kaynana geldi. Elif gelini ve Çiğdem kaynanyı gören Reyhan yüzünü ekşitti, pek hoşnut olmadı.

Gelinim Mutfakta 24 Nisan puanlaması nasıl oldu? Yağnur, Elif, Hatice ve Neslihan gelinler yarıştılar. Gelinim Mutfakta yeni bölüm fragmanı ve Gelinim Mutfakta 24 Nisan puan durumu yazımızda. Ayrıca Gelinim Mutfakta Canlı izleme linkini de yazımızda bulabilirsiniz.

İçindekiler:

Gelinim Mutfakta 24 Nisan Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 23 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 22 Nisan Puan Durumu 

Gelinim Mutfakta 21 Nisan Puan Durumu   

Gelinim Mutfakta 20 Nisan Puan Durumu  

Gelinim Mutfakta 506. Bölüm İzle | Fragmanı

Gelinim Mutfakta Canlı İzle

Gelinim Mutfakta Başvuru Nasıl Yapılır?

Fatih Ürek Kaç Yaşında?

 

Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 24 Nisan Cuma puan durumu, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA 24 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 24 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  Elif gelin ve Çiğdem kaynana yarışamcıları gelişleri ile pek hoşnut etmediler. Ancak Gelinim Mutfakta izleyicisi Elif gelinin gelmesine sevindi. Gözler Ezgi'nin de yarışmaya katılmaısnı bekliyor. Reyhan kaynana hala Neslihan ile yarışmaya devam ediyor. Ezgi'nin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan gelin Hatice olmuştu. Elif'in yarışmaya dahil olmasıyla gözler Elif'e çevrildi. Bu hafta Gelinim Mutfakta izleyicilerini kıyasıya bir rekabet bekliyor.

24 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Elif Hatice
Nilgün
Hanım
3 4 5 1
Reyhan Hanım 3 3 5 1
Çiğdem Hanım 1 5 3 3
Hüsniye Hanım 1 1 2 5
Toplam Puan  8 13 15 10

 

Gelinim Mutfakta birinci olup bilezikleri alan gelin Elif oldu. Elenen gelin ise Yağnur olması bekleniyor. 

GELİNİM MUTFAKTA 23 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 23 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  Elif gelin ve Çiğdem kaynana yarışamcıları gelişleri ile pek hoşnut etmediler. Ancak Gelinim Mutfakta izleyicisi Elif gelinin gelmesine sevindi. Gözler Ezgi'nin de yarışmaya katılmaısnı bekliyor. Reyhan kaynana hala Neslihan ile yarışmaya devam ediyor. Ezgi'nin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan gelin Hatice olmuştu. Elif'in yarışmaya dahil olmasıyla gözler Elif'e çevrildi. Bu hafta Gelinim Mutfakta izleyicilerini kıyasıya bir rekabet bekliyor.

23 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Elif Hatice
Nilgün
Hanım
1 5 3 4
Reyhan Hanım 1 5 2 3
Çiğdem Hanım 2 3 5 1
Hüsniye Hanım 2 1 3 5
Toplam Puan  6 14 13 13

 

Bugün birinci olan gelin Neslihan oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 22 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 22 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  Elif gelin ve Çiğdem kaynana yarışamcıları gelişleri ile pek hoşnut etmediler. Ancak Gelinim Mutfakta izleyicisi Elif gelinin gelmesine sevindi. Gözler Ezgi'nin de yarışmaya katılmaısnı bekliyor. Reyhan kaynana hala Neslihan ile yarışmaya devam ediyor. Ezgi'nin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan gelin Hatice olmuştu. Elif'in yarışmaya dahil olmasıyla gözler Elif'e çevrildi. Bu hafta Gelinim Mutfakta izleyicilerini kıyasıya bir rekabet bekliyor.

22 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Elif Hatice
Nilgün
Hanım
4 1 2 5
Reyhan Hanım 2 5 1 4
Çiğdem Hanım 2 1 5 4
Hüsniye Hanım 2 1 4 5
Toplam Puan  10 8 12 18

 

Gelinim Mutfakta 22 Nisan Çarşamba kim birinci oldu sorusunun cevabı ise Hatice oldu. Hatice gelin çeyrek altını almaya hak kazandı. Çiğdem Hanım puanları henüz vermedi ancak diğer gelinler 5 bile alsalar Hatice'nin puanını geçemiyorlar 

GELİNİM MUTFAKTA 21 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 21 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  Elif gelin ve Çiğdem kaynana yarışamcıları gelişleri ile pek hoşnut etmediler. Ancak Gelinim Mutfakta izleyicisi Elif gelinin gelmesine sevindi. Gözler Ezgi'nin de yarışmaya katılmaısnı bekliyor. Reyhan kaynana hala Neslihan ile yarışmaya devam ediyor. Ezgi'nin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan gelin Hatice olmuştu. Elif'in yarışmaya dahil olmasıyla gözler Elif'e çevrildi. Bu hafta Gelinim Mutfakta izleyicilerini kıyasıya bir rekabet bekliyor.

21 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Elif Hatice
Nilgün
Hanım
4 1 5 3
Reyhan Hanım 1 2 5 3
Çiğdem Hanım 2 2 5 1
Hüsniye Hanım 3 4 5 1
Toplam Puan  10 9 20 8

 

Gelinim Mutfakta Elif birinci oldu. Çeyrek altını alan gelin Elif oldu. Elif toplamda kayınvalidelerden 20 puan aldı. Tüm kayınvalideler Elif geline tam puan verdi.

GELİNİM MUTFAKTA 20 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 20 Nisan Puan durumu ne oldu izleyici tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  Elif gelin ve Çiğdem kaynana yarışamcıları gelişleri ile pek hoşnut etmediler. Ancak Gelinim Mutfakta izleyicisi Elif gelinin gelmesine sevindi. Gözler Ezgi'nin de yarışmaya katılmaısnı bekliyor. Reyhan kaynana hala Neslihan ile yarışmaya devam ediyor. Ezgi'nin ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Peki Gelinim Mutfakta bugünkü puan durumu ne oldu? Geçen hafta Gelinim Mutfakta bilezikleri alan gelin Hatice olmuştu. Elif'in yarışmaya dahil olmasıyla gözler Elif'e çevrildi. Bu hafta Gelinim Mutfakta izleyicilerini kıyasıya bir rekabet bekliyor.

20 Nisan Gelinim Mutfakta Puanları izleyici tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, puan durumu?

  Yağnur Neslihan Elif Hatice
Nilgün
Hanım
1 5 2 3
Reyhan Hanım 1 5 3 3
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 1 1 4 5
Toplam Puan  5 12 14 14

 

Bugünün birincisi iki kişi oldu. Elif ve Hatice Gelinim Mutfakta birinci oldular. Kura sonucu çeyrek altını kimin kazandığı belirlendi. Kurada çıkan gelin ise Elif oldu.

Geçen hafta Gelinim Mutfakta birinci olan ve bilezikleri alan gelin Hatice oldu. Elenen gelin ise Burçin oldu. Burçin gelin ve Özden kaynana yarışmaya veda ederken yerlerine gelen isimler ise Elif gelin ve Çiğdem kaynana oldu.

 

  

Gelinim Mutfakta Puanlar

GELİNİM MUTFAKTA 506. BÖLÜM İZLE | FRAGMANI  

 

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 506. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 20 Nisan CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu

FATİH ÜREK KAÇ YAŞINDA?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Kaynak: Kanal D, Sonhaberler

Yorumlar